LEZBIJKA
Že dolgo me nekaj muči v zvezi z mojim spolnim nagnjenjem, pa delno sem si že na jasnem, delno pa še vedno v dvomih…
Stara sem 18 let. Prvo kar moram napisati je nekaj, kar sem že ugotovila, to je da sem biseksualka.V življenju sem imela dva tipa, s katerima sem spala; s prvim mi je bilo zelo neprijetno in je bilo v bistvu zaradi njega. Z drugim je bilo noro in strastno, nadvse sproščeno in doživljajoče.Z obema sem seveda bila nekaj časa v vezi.Imela sem tudi punco, več mesecev, s katero sva dokaj eksperimentirali na področju spolnosti. Tudi z njo mi je spolnost zelo ugajala.
No, moj problem pa je ta, da mi noben moški ni seksualno privlačen. S tem drugim tipom sva v bistvu seksala le dvakrat, oboje je bilo enkratno in če bi še seksala, bi lahko le z njim, čeprav ne gojim nobenih čustev do njega, se pa mi zdi, da je res edini, s katerim bi se sploh spuščala v takšne igrice.Ženske pa so mi nadvse in vse bolj privlačne.Dostikrat imam kakšno v mislih in sanjarim o najinih posteljnih dogodivščinah.
To še ni vse. Sedaj imam fanta-dva meseca.Je zelo lepe postave, simpatičen, ženskam izjemno privlačen, lahko rečem, da je zelo lep. Zame bi dal vse. Vse je ok, ima prav takšno postavo, ki sem si jo pri moškem vedno želela, ampak meni osebno seksualno ni privlačen in niti najmanj mi ne pride v glavo, da bi z njim seksala. Ni šans, pa imava super odnos, ampak mene ne vzburja. Žal sem ga prevarala že z eno punco, ki mi je vsekakor boljša.
Kdo sem,kaj sem in kaj naj naredim?! NUJNO RABIM RAZLAGO!!!
Spoštovani!
V Vaši starosti so eksperimenti nekaj povsem običajnega, dejanska sposobnost uživanja pa je proces, pri katerem se izkristalizira tista oblika, ki je najugodnejša šele z izkušnjami. Vaše dosedanje izkušnje so žal le na telesnem področju in o emocionalni navezavi bodisi premalo veste ali pa tega niste napisali. Popolno uživanje je namreč tisto razmerje tako telesnega kot čustvenega užitka, ki človeka vznemirja pred in še dolgo po telesnem spolnem odnosu.
Pomembno je, da ste v partnerskem odnosu pošteni do partnerja ali partnerke, saj vam sprenevedanje pred samo seboj pomembno načenja samospoštovanje, povsem pa se lahko otresete občutkov krivde, glede na izbiro, saj končno pomeni to v nekem smislu vašo dolgotrajnejšo usmeritev.
Pia!
Meni se zdi najbiljše pri vsem skupaj, da uživaš, da si sproščena. Kaj ni to bistvo vsega?
Ljudje smo drugačni, nekateri imamo radi nasprotni spol, drugi pa istega. Pa kaj! Raznoličnost je tisto, kar dela ta svet zanimiv. Ljudi se ne sodi po sploni usmeritvi – žal se to prevečrat dogaja in boš verjetno dobila tudi kakšen zelo negativen odgovor -, ampak se jih sodi po tem, kajso v življenju dosegli.
Ne obremenjuj se s spolnostjo, si, kar si. In če ti dekleta bolj ustrezajo, potem pusti fanta, saj ga boš na ta način (da ostaneš z njim) še bolj prizadela, kot če takoj odideš.
Bodi vesela, da nimaš večjega problema.
Lepo se imej, sem s tabo!
Marjeta