Lexaurin
Pojedo sem 18 3mg lexaurinov. Po cca.20 minutah sem dodbil totalno meglen vd, obcutljiost na svetlobo, hudo utrujenost, nobene slabosti, stat ne morem ker me kar znasa,glava mi kar dol pada….kaj se lahko pricakujem razne da bom prespal celi dan ?
pa kwa je s tabo??!!
a delaš samomor?
ma ne ce lahko zdaj po tolkem casu se pise na pc (čeprav z muko) pol bi za samomor rabo se vsaj 3x vecjo dozo, glede tega ni skrbi 🙂 poleg vsega tablete zbruhas in nisi nardil nic. hotel sem samo da me konkretno zrelaksira pa da zaspim ker mam hudo nespesnost in hodim vsak dan spat med 3 in pol6 zjuraj
Najboljše tablete proti nespečnosti so kramp pa lopata in fizično delo 10 ur na dan. Pa da te vidim potem, kako si nespečen ob treh zjutraj.
Tablete (vsake proti nespečnosti) so pa samo sranje, na katero se navadiš.
Lexaurin je pomirjevalo. Tablete za spanje so pa npr. Sanval. Tako da najprej si zrihtaj prave tablete.
Se ne branim dela s katerim bi si lahko usvaril zivljejski miminum, torej najel vsaj garsonjero in da mi ostane se nekaj malega za hrano….poleg tega da tud moja dobi job…to pa kramp in lopata sigurno nista, preverjeno! 500 na uro, bez malice in potnih stovkov, vecinoma lastnem prevoz na kdaj dela itd itd..aja pa izplacilo na crno seveda. Sicer sem pa drugac zilav ko sem psihicno zdrav…po 12 urah metanja peska v mesalec za beton sem se vdaro se partyijo fuzbala in uro teka po Piramidi ali kalvariji 😉 Niti slucajno nisem len ampak delal bom delo s katerim si bom lakko nekaj zagotovil…nazadnje sem po 7 mesecnem delu prek napotnice dobil mesecno manj kot ce bi dobial socialno, medtem ko so eni sluzli med 120 in 140k. Pa mi povej kje je pravica..nismo vec v casih podloznistva in naslednji mi ne bo probal tak svinsko izkoristith bo to naredil zadjic, definitivno
to dobro vem, pa saj kor sem napisal ne nameravam nardit samomora:) Kaj mi pomaga ce zaspim ce se zgubim se bolj v kurcu…so cez pol ure gremo na kosilo jaz pa komaj stojim, super ideja fora svaka mu cast
Hej, pravim samo, da če čez dan oreng fizikališ (pa ne samo en dan ampak nekaj dni zaporedoma), ni šans, da ponoči ne bi spal.
na leposlovje se mors skocentrirat in poglobit v vsako besedo…ce ti pa hoce razfkat glavo in ne mors mislit absolutno na nacin pa leožposlovje ne pomaga,zal.
Apaurin vzemi, če se hočeš naspati sem ter tja seveda. Čeprav je tudi pomirjevalo boš definetivno zaspal. Če že tako hočeš spati in ti ne pomaga več nobena druga verianta;-)
eh, verjetno bi blo najboljše da jih bošješ še enkrat tako količino, bajduej leksaurin ni za spanje ampak prosti stresu in psihični napetosti, fajn bi pa blo da bi te kdo pelu na spiranje želodca pa da bi si to zapomnu kako je bad občutek in arad tega pol nebi več pojedu dve tablci tablet
Kaj pa če bi si skuhal baldrijanov čaj? :)))
A si mogoče šel zaradi tega že k zdravniku? Po vsem naštetem si verjetno tesnoben oz. anksiozen. Lp.
Forum je zaprt za komentiranje.