Lexaurin
Tudi jaz sem pred nekaj leti pričela jemati Lexsaurin 1,5 mg. nato 3mg in sedaj na zadnje imam kar 6mg. Tudi meni je srce ropotalo 300 na uro, da sem bila še bolj prestrašena in še večjo količino sem rabila Lexsaurina. Povedala sem moji psihiatrinji, ter mi je predpisala zdravila Propranolol 40mg. Od takrat imam blažen mir in sploh več ne potebujem veliko Lexsaurina. Če bi jaz dobila že prej omenjena zdravila sem prepričana 1000%, da ne bi sedaj prišla na 6mg. Lexsaurin.
Preverjeno. Povej tvoji psihiatrinji za ta zdravila, mogoče se bo pa še oglasila naša psihiatrinja tega foruma in kaj dodala glede Propranolol 40mg.
Lep pozdrav in čim manj Lexsaurina, da se ne boš zasvojil kot sem se že jaz!
Srečno!
Spoštovani,
Lexaurin je pomirjevalo, od katerega lahko postanet odvisni. Za isti učinek potrebuje oseba vedno višje odmerke, kar je moja predhodnica lepo opisala. Proti anksioznosti bi deloval v pol ure. Če bi želeli, da vam obvladuje anksioznost čez cel dan, bi ga morali jemati redno 3x na dan, s tem tvegate razvoj tolerance in odvisnost. Anksioznost daljnoročno obvladujemo z antidepresivi.
Propranolol je zdravilo, ki ne povzroči odvisnost in obvladuje simptome vzburjenja (pospešen utrip srca).
lp