Najdi forum

levkodistrofija 2

Pozdravljna!

Mene pa zanima kaj je sploh ta bolene, kako je diagnosticirana? In kakšni so vzroki? Pa še to! tako diagnozo sma dobili po narejeni magnetni resonanci. Diagnoza je bila pol levkodistrofija in zraven je bil vprašaj. Zanima me kaj to pomeni?

Hvala za odgovore!

Kakšne težave pa ima vaša hčerka?

Pozdravljeni!

Najprej hvala za odgovore v prejšnjem vprašanju. Malo sem pobrklala in poslala dvakrat enako vprašanje!

Moja hči nima nobenih težav. Ampak je bila na magnetni resonanci zato, ker ima malo drugačno obliko glavice. Drugače pa se normalno razvija in napreduje. Bila je tud predčasno rojena in sicer tri tedne, kar ni veliko, ampak je imela malo dokaj melo proodno težo.
Napisali ste mi da je lahkovurok tud kak virus in me zanima kakšen? Zanima pa me tud kakšne so posledice te bolezni in če se da zdravit?

Hvala in lep pozdarv!

Če pa vaša hčerka nima nobenih zdravstvenih težav in se normalno razvija pa to z diagnozo levkodistrofija ne gre preveč skupaj. Sicer pa samo na osnovi podatkov, ki ste jih zapisali, o tem tudi ni mogoče razpravljati.
Srečno!

Hvala za dogovor!

Me pa zanima če so lahko spremembe na možganih povezane z srčno napako?
Moja hčerka ima namreč luknjico na srčku, ki pa bi jo naj operirali. To vam nisem povedala, ker se mi je pač zdelo da ni nobene povezave!

Hvala in lep teden vam želim.

Borka

Najpogosteje srčna napaka z levkodistrofijo ni povezana.
LP

New Report

Close