Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina levkemija??

levkemija??

imam problem vedno ko se zbudim sem brez energije in rabim en cajt da pridem k sebi vedno se hitro otrudim in cel dan sem z malo energije pred časom sem bil na šolskem sistematskem pregledu kjer niso v krvi ugotovili nič in tudi v vojski ne pravtako ne na urinu zanima me ali so te raziskave dovolj natančne včasih me je strah ker mislim da mam levkemijo zanima me kakšni so še drugi znaki levkemije in a se to ugotovi pri navadnem sistematskem pregledu pri odvzemu krvi poleg tega star sem 17 let in se zelo malo gibljem a je mogoče to razlog vendar ne verjamem

Spoštovani!

Zgolj na podlagi povedanega je nemogoče zatrditi imaš – nimaš levkemije, čeprav normalni krvni izvidi govorijo proti temu. Število levkocitov, eritrocitov in trombocitov se pri levkemiji spremeni. Najobičajnejši znaki, po katerih poleg pregleda krvi prepoznamo levkemijo so: pogoste in trdovratne okužbe, utrujenost, bledica…

Jutranja utrujenost je lahko osebnostna poteza, lahko imaš neustrezne spalne navade, lahko si glavo obremeniš z razburljivim večerom ali nočjo, piješ alkohol, kadiš ipd. Mogoče se še kaj slišiva.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

moja mami je imela podobne probleme in so po dolgem casu ugotovil da ji scitnica ne deluje ustrezno. zdaj jemlje tablete, da nadomesti hormone in je vse vredu. to omenjam samo zato ker tut pri njej dolg niso odkril kaj ji je. drugace pa ima scitnica se druge vplive, sploh na prebavila in ledvice, pa tudi na vid. pomisli, ce imas se kak drug simptom razen utrujenosti.
mogoce je pa samo pomanjkanje spanja, jaz rabim 7 ur spanja na noc, ce spim manj, se po nekaj dneh pozna tako da sem skos utrujena in zaspana.
lep pozdrav

New Report

Close