LEVINJE
POZDRAVLJENE VSE LEVINJE -HOROSKOPSKE, IN SEVEDA VSI OSTALI!
ZANIMA ME, KAJ SI ŽELITE NAVADNO ZA ROJSTNE DNEVE, DARILA DO 10.000 SIT….OZ KAJ VAM PODARJAJO, PA DA STE ZADOVOLJNE Z DARILI.
NE BI RADA PODARJALA KAKŠNIH OKRASKOV -“PRAHOLOVCEV”, AMPAK KAJ KAR BI ZADOVOLJILO 30. LETNO LEVINJO….NIMA POSEBNEGA HOBIJA, IMA DVE DEKLICI…PRESELILA SE BO V NOVO HIŠO….NO KAJ BI SI ŽELELE VE?
LP META
No če se bo preselila v novo hišo jo malo povprašaj kaj si posebno želi za to hiško. Odvisno od finančne situacije, če so šli na easy noter potem kakšno luksuzni pripomoček (kuhinjski), ki je sicer cca 1000sit, ti boš dala pa 10krat toliko, če so šli pa na težko, potem ji pa sigurno kaj manjka.
srečno!
Jaz sem 35- letna levinja in sem se pred letom selila v hiško. Vesela bi bila kakšne sadike rdečelistnega javorja ali dolgostebelne vrtnice ali pušpan v lepem okrasnem loncu. Skratka nekaj za na vrt, da me razveseljuje celo leto. Če kupite kakšno hišno drevesce in ga ob praznovanju skupaj posadite bo imelo darilo še večji čar.
Jaz pa že od 19. rojstnega dneva naprej ne praznujem več :)) Če bi dobila darilo za 10.000 sit, bi mi bilo že skoraj malce nerodno. Je pa tudi res, da raje vidim, da ne dobim nič, kot pa kakšen kič, na katerem se nabira prah. Sploh pa, kar potrebujem si že sama kupim po svojem okusu, tako da sem za rojstni dan najbolj vesela izvirnega darila, ki nekaj pove o osebi, ki ga je podarila.
jaz sem levinja, samo baje ne tipična.
Tipična levinja si želi vse, kar se sveti, na primer nakit
vse, kar je drago (pa čeprav je kupljeno ceneje)
želi si znamke, Casucci, versaci
želi si šminke in ostale stvari, ki jo bodo polepšali
želi si dišave, tiste parfume dobre, nežne………..
Želi si dobrega vina, šampanjca…….
kajti levinja je rada v središču pozornosti. Vse se more vrteti okoli nje
Levinji ne smeš prinesti eno vrtnico, želi si jih 10
Ali pa tri sončnice, ki so velike!!!!
No, to sem brala v eni knjigi.
Sama pa sem zadovoljna z malim. Sem pač prva dekada prvi dan, in še nisem tako izrazita!!!
Ok, moj predlog: Kupi ji drago svetilko znamke Versaci, polij jo s parfumom in zavij v tri sončnice (HEHEHEH)Hecam:
Kaj pa bon za nakit????? Pa si lahko sama izbere.
Ali pa bon za masažo, savno….Meni osebno bi po enem letu porodniške prišlo to darilo zelo prav.
Kaj pa lepo uro za na steno iz lesa, ki jo nekdo sam naredi in notri še nariše njen obraz s slike??????
Ali pa eno difenbahijo, na vsako vejico pa zavit tisočak ali pa pižamo, v žep všit zlaz prstan (pa smo spet pri nakitu)
upam, da sem ti dala kako idejo. Tisto taprvo s svetilko in parfumom polit pa pozabi!
lp
Mogoče kakšen lep krožnik za torto skupaj s torto? Ali pa kaj drugega pregrešnega iz trgovine Tisoč in en dar (BTC, Citypark) ali pa kakšen lep cekar, čeprav ga sedaj najbrž že ima, pa mogoče pregrinjalo za posteljo? Lahko pa skupaj še s kom združite moči in kupite sandale TeVa ali superge za aerobiko. Upam, da to bere kdo, ki bo meni kaj dal prav tako za 30 čez 14 dni.
Lp in vse najboljše vsem levinjam
L2
Živjo!
Tudi jaz sem levinja in čez 8 dni jih bom imela tudi 30. Najbolj me razočara darilo,ki ni osebno zame, ponavadi za v kuhinjo ali pa drug del stanovanja. Naprimer jaz obožujem oblačila, razne dodatke ,masažni salon ali nega telesa bi me tudi razveselila, itd..Drugače pa dobiš že v marsikateri trgovini vrednostne bone in tako si lahko zbere nekaj kar ji bo resnično v veselje.
Vendar pa ti najbolje poznaš njene navade in njen način življenja.Sploh pa že pozornost je del darila
lp