Najdi forum

Pozdravljeni,

zanima me, če bi mi lahko odgovorili, kje bi mi zanesljivo lahko pomagali pri zdravljenju posledic možganske kapi. Od kapi je sicer minilo že zelo dolgo časa, vendar pa se mi problemi z levo roko povečujejo. Stara sem 27 let, lažjo možgansko kap pa sem imela pri 9 letih. Roka se mi čedalje bolj trese, je nerodna, neobvladljiva, že najmanjše vsakodnevno opravilo mi včasih povzroči velike preglavice.
Vem da sem tudi po kapi včasih lažje delala z levo roko, sedaj pa je ta problem čedalje hujši.
Res bi vas lepo prosila za pomoč, če bi mi znali pomagati na koga bi se lahko obrnila in kakšna terapija bi bila zame lahko uspešna da bi se mi stanje izboljšalo.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljeni,

v vašem primeru manualna medicina ni najboljša izbira za zdravljenje. Lahko sicer uspemo olajšati vaše težave oziroma delno izboljšati stanje, pozdraviti oziroma odpraviti pa jih žal ne moremo.

Priporočam, da vam nevrolog izda napotnico za rehabilitacijo, kjer bi s posebnimi fizioterapevtskimi vajami lahko dosegli želene rezultate.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Ravno v temu je problem, da je kar se tiče nevrologije pri meni že vse sprobano, pred kratkim sen bila tudi na delovni terapiji, in ni bilo rezultata tako da je delovna terapevtka rekla, da ne vidi smisla da še hodim. Zato sem mislila, če veste slučajno za kakšnega drugega zdravnika oz. zdravilca, ki bi mi lahko pomagal pri odpravljanju težav.

Hvala in lep pozdrav!

Ravno sedaj imam pri sebi primer fanta, starega 28 let, ki je kljub moji skepsi vztrajal na terapijah pri meni. K meni hodi enkrat mesečno in šele po dobrem letu so se začeli kazati majhni znaki napredka. Roka je sedajbistveno boljša, tudi na gibljivosti je napredek, še najmanj je opažen na nogi. Gre torej za dolgotrajno zdravljenje, kjer je potrebno imeti potrpljenje, pa tudi denar (vsak mesec ga obisk pri meni stane 35 euro), pri vsem tem pa za rezultate posebej kake hitre ne morem garantirati, zato sem vam v prejšnjem odgovoru manualno terapijo tudi odsvetoval.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close