Najdi forum

Jaz bi pa imela eno vprašanje, glede moje leve roke, v kateri čutim bolečine že tri mesece oziroma odkar sem prvič obiskala maserja. On izvaja neke vrste masažo v kombinaciji s kiropraktiko. vse skupaj sem ga obiskala petkrat in imam občutek, kot da je njegova kar groba masaža poškodovala mojo roko. On trdi da je vzrok bolečine moja hrbtenica, ki je malo ukrivljena in moje delovno mesto , kjer 8 ur stojim. To se mi zdi čisto možno, samo ni mi jasno zakaj me ni nikoli prej bolelo. Ali je možno, da mi je on kaj poškodoval ali pa mi morda samo prebudil kaj kar je bilo zakrnelo.
Hvala za odgovor.

Ko smo se dogovarjali za sodelovenje v forumu sem pristal ravno zato, da odgovorim na podobna vprašanja, kot je vaše.
Vse preveč Slovenci namreč zaupate vsakemu, ki razlaga, da je na ta ali oni način pozdravil koga. Imate tudi veliko “kiropraktikov”, ki prav gotovo nimajo osnovnega znanja za postavitev diagnoze, zato je nato zdravljenje vprašljivo. Še avtomobila ne zaupate vsakemu mehaniku – svoje zdravje pa zaupate skoraj vsakemu, zgubljate čas in denar, včasih tudi zdravje.
Sam trdim, da v medicini čudežev ni, prav strahotno je kaj vse čitam v vaših medijih-ljudje enostavno verjamete dobri reklami.
Ne pozabite: tisti, ki pravi , da zdravi vse praviloma ne zna nič!!!!
Težko rečem, ali gre za napako ali za iniciacijo že obolelega mesta. Lahko je eno ali drugo, v kolikor bi se oglasili na pregled, bi vam lahko bolj natančno povedal.

Lep pozdrav,

Res bi se oglasila na pregled, zato bi prosila za telefon, kam naj pokličem.

Pozdravljeni,

Na voljo so Vam tri ordinacije v Sloveniji, in sicer v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici. Telefonske številke, na katerih se lahko naročite na pregled:
Ljubljana: 01/ 561-25-21
Maribor: 02/ 470-24-13
Nova Gorica: 05/ 300-23-77

Lokacije ordinacij si lahko ogledate tudi na speltni strani

Lep pozdrav.

New Report

Close