Najdi forum

lesna slovenj gradec

Pozdravljeni!

Zanima me, ali pozna kdo podjetje lesna slovenj gradec, ki izdeluje vrata? Zanima me, kakšna so njihova vrata po kvaliteti, če veste ali jih imate celo doma. Ne vem, kaj je bolje izbrati-tovarniška vrata(lesna, lip bled,…) ali pa jih naročiti pri privatniku, ki jih naredi po meri? Kakšne so vaše izkušnje glede tega?

lp Janja

Koliko denarja imaš?
Zagotovo so Lip Bled lepša od Lesninih, bi rekla, da se Lesna lahko primerja z Jelovico ali Liko Vrhnika.
Mi jih imamo doma in sem z njimi zadovoljna. Ob nakupu so bila to najcenejša vrata z naravnim furnirjem.

Še to: dvoje vrat imamo zastekljene in prodajalec je uredil, da je monter imel s sabo tudi steklo in steklo zmontiral. Pri Liku Vrhnika je zasteklitev večji problem.

Hvala za odgovor! Kakor mi govorijo, Jelovica in Liko Vrhnika nista ravno najboljša izbira. Sestra ima ful težav z vrati od Likota. Torej meniš, da Lesna ni najboljša izbira? Bi dala tudi 6000 eur za 20 vrat, kot pa da plačam 4000 eur in imam potem na vsake toliko reklamacije, da barva poka, podboji tudi,…

Hoj!
Me zanima, za katera vrata si se na koncu odločil in kako si zadovoljen???
Navdušujem se nad vrati Lesne Slovenj Gradec – predvsem zaradi cene. Seveda me skrbi kvaliteta…
Pozdravček
Mirjam

Lesna Otiški vrh je to in ne Slovenj Gradec.

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ok, Lesna Otiški vrh, sorry!Kaj pa kvaliteta???

Kvaliteta je v redu…edini problem so reklamacije če s čim nisi zadovoljen ker pač traja da naredijo nov izdelek.

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

New Report

Close