Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Lesene omarice s previjalno površino

Lesene omarice s previjalno površino

Pozdravljeni!

Ali morda kdo ve za proizvajalce lesenih omaric, ki imajo na vrhu previjalno površino (v Sloveniji)?

Hvala za odgovor!

Suzana

Živjo,

za našega Žana smo letos pozimi opremili celo sobo z lesenim pohištvom. Imena proizvajalca se ne spomnim, vem pa, da je to eno podjetje v Celju, ki zaposluje invalide. Imajo vse pohištvo, ki ga rabiš za dojenčka: omare, zibke, posteljice, skrinje (za igrače ali kaj drugega) ter seveda tudi previjalne mizice. Vse pohištvo je zelo kvalitetno, v naravni ali beli barvi.
Najlažje jih najdeš tako, da si greš pogledat eksponate v Lesnino na Brdu v Ljubljani in vprašaj po imenu proizvajalca.
Mi smo potem šli kupit direktno v podjetje, ker je bilo takrat (januarja) vsaj 10 ali 20% ceneje. Cena previjalne mize (ca 80x80cm površine s 4 velikimi predali) je bila ca 55.000 SIT.

Upam, da bo pomagalo.

Andrej

V Arielu prodajajo otroške posteljice proizvajalca iz Škofje Loke, a žal se ne spomnim imena. Izdelujejo pa tudi drugo otroško opremo. Pokliči v Ariel in vprašaj.

Lp,
Katarina

Če si iz bližine Medvod, ti priporočam, da se greš pogledat v trgovino “Šparovček”, kjer prodajajo rabljeno otroško opremo po ugodnih cenah in v večini primerov zelo lepo ohranjeno.

Donova c. 2, Medvode , tel.: 01 36 16 126
( trgovina se nahaja na sredini medvoškega klanca )
delovni cas : pon. – pet. 9.00 – 19.00

Tudi jaz ti priporočam to trgovino z rabljeno opremo. Ker sprejmejo samo kvalitetno in ohranjeno robo, kar mislijo da ni v redu ne vzamejo niti na preizkušnjo ali bo šlo v prodajo naprej.

Suzana,
če res hočeš lepo previjalno mizico, ki ti bo služila več kot samo eno leto (je tudi predalnik),večbarvna (vsak predal drugačne barve), dovolj velika, z nepremočljivo blazino….potem odgovori in ti bom pustila tel.št.

Celjski prizvajalec je CRI, spodaj je link otroška spalnica s “komodo”, ki ima na vrhu pritrjeno še desko za previjanje (87x87cm) je pa v splanici SILVIA.
Sicer sem jo videla v Baby centru.

Če boš pa mogoče dala delat kakemu mizarju, imaš pa tukaj nekaj idej:

Jagoda

Hvala Jagoda! Moja najljubša sobica je Candy Store Nursery. Če imaš še kakšno tako stran, kar na plan z linkom. : o )))))))))))))

lp tina

Če nočeš zapraviti celega premoženja: MZG Grosuplje. Imajo take predalnike, ki imajo na vrhu previjalno polico.
Tel
MZG D.O.O. GROSUPLJE salon: CELOVŠKA CESTA 199 LJ.
(01) 507 40 79 ali (01) 518 57 50

T.

KIKI,

za primerno ceno in ob primernem izgledi me seveda zanima.
Pozdrav, Suzana

New Report

Close