Najdi forum

Pomagajte mi zakorakati v jutro z nasmehom na obrazu. Mislim da sem odvisna od hrane. Vsako noč namreč vstanem in grem v hladilnik pogledat kaj bi jedla, potem dan v usta en keks ali dva ali jogurt ali sir…ali vse skupaj..Danes ponoči se mi je to zgodilo trikrat. Vstanem pa ker slabo spim in se obračam v postelji..Mislim si, da sem lačna, da zato ne spim.

Moram povedat da sem pred časom (2 leti) imela dosti manj kg kot sedaj. Nato sem zavestno delala na tem, da se zredim, saj je bila posledica moje majhne telesen teže izguba menstruacije. Ki je nisem dobila še do sedaj, čeprav imam pri 167 cm 59 kg. Zato sem se tudi navadila jest v poznih urah.

Vsak večer si rečem, da danes pa ne bom šla jest, se zato prej najem, da ja ne bi bila lačna, a potem se zgodba ponovi, verjetno ker mi želodec prebavlja ne morem spat, vstanem in grem v hladilnik. Brez pomišljanja. Zjutraj pa sem žalostna ker sem spet imela nočne pohode, ki pa seveda vplivajo na nabiranje nepotrebne maščobe. Moram povedat, da sem drugače športno zelo aktivna in mi dodatna teža pomeni tudi doseganje slabših rezultatov na tekmah.in po vsaki športni aktivnosti zvečer se tudi najem. Sedaj že preventivno. A tudi če se ne, grem potem še prej v hladilnik. Mislim si, da mi hrana ponoči verjetno pomeni mašilo za človeške odnose. Živim namreč sama. Pomagajte mi.
Kako se naj tega odvadim, kaj naj naredim da bo moje spanje končno podobno spanju?
Poizkušala sem že z dieto in takrat res nisem hodila v hladilnik, a to se mi ne zdi prava rešitev.
Prosim, povejte, če ima kdo podobne izkušnje.

New Report

Close