Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija lepotno beljenje zob

lepotno beljenje zob

Pozdravljeni.
Tudi jaz imam več vprašanj.Zobozdravnica mi je priporočala lepotno beljenje zob. Zobe imam zdrave ampak kar naravno rumene. Zanima me, če vi to priporočate, kako to izgleda (sam postopek) in koliko časa traja.
Najlepša hvala za odgovore.

Lep pozdrav.

Spoštovana lilas,

sama beljenja zdravih zob ne priporočam in ga tudi ne izvajam, tako da vam postopka ne morem opisati.

Najllepša hvala za odgovor.

Pozdravljeni!

Tudi sama imam rahlo sivkasto obarvane, kljub redni zobni higieni, ne pijem kave, ne kadim, takšne barve so že zmeraj. Na internetu sem zasledila nek izdelek za beljenje zob ki naj ne bi vplival na sklenino.
Mislite da je to spet neka marketinška finta ali res kaj pripomore k bolj beli barvi?

http://www.svetleci-beli-zobje.com/shop_pages.php?pages_id=496&osCsid=25daaded492150bda1bc47e320096785

Hvala.

Pozdravljeni,

se opravičujem za pozen odgovor zaradi moje odsotnosti.
Izdelka za beljenje, ki ga omenjate, ne poznam. V stomatologiji se pri izbiri materialov opiramo predvsem na klinične raziskave in na to, kako se določen material oz. izdelek obnese v praksi. Zato zelo težko sodim kvaliteto omenjenega produkta. Sama na splošno ravno nisem zagovornik beljenj, z izjemo določenih vrst. Svetujem vam pregled pri svojemu stomatologu, ki bo ocenil ali je beljenje za vas sploh primerno. Pri določenih pacientih je namreč strogo kontraindicirano. V vskem primeru pa vam priporočam beljenje pod strokovnim nadzorom; saj veste, zobje se žal ne obnavljajo tako kot druga tkiva.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close