Lepotna operacija
Fabjana predvsem za prsi odsvetujejo. Poznam jih nekaj, ki so bile nezadovoljne pri njemu. Baje je bil kar dolgo dober, zdaj pa se velikokrat ugodi, da te sploh ne operira on in da je postal površe. Upam, da nisem do koga krivična, ker sama nisem bila pri njemu.
Bila sem na posvetu pri Čoklovi pa je bil prvi vtis kar dober, potem pa ko sem imela vprašanja ni blo šanse pod soncem, da bi direktno z njo govorila. Samo preko tajnice.
Na koncu sem se odločila za Testena po večih priporočilih. Tudi moj vtis je bil pri njemu super in odnos. Portpežljiv, natančen, sočuten, da svojo mobilno številko da ga lahko pokličeš med petkom in svetkom (kar ga seveda nisem ampak pred obsežno operacije je seveda kup vprašanj).
Z rezultatom sem zelo zadovoljna.
Mi lahko prosim poveš kaj več… Kje se nahaja, ima svojo kliniko in kakšne so pri njem cene.
In pa še to; ali so ti jih povečali ali samo popravili…? Hvala za odg.[/quote]
Dela v UKC Maribor. Tko da ko te on operira ti pripada tud vsa oskrba, ki jo pač imajo v bolnici. Ima tudi spletno stran, če poguglaš Testen ga boš našla. Cene so povsod približno enake (razen pri Planinšku, ki je bil meni že v osnivi cenovno nedosegljiv-čeprav je baje stručko 1A). Moje so bile povečane, cenovno sem pri njem pa prišla ful ugodno skozi, ker sva se tako dogovorila. Sem pa opravljala še neke druge stvari o katerih pa ne bi tukaj pa če te zanima lahko pustiš mail.
pa še ena stvar, plastične operacije so zelo delikatne in se mi zdi nesmiselno iskati cenovno najbolj ugodnega ponudnika, ampak kar se da kvalitetnega
kot je planinšek povedal v intervjuju, ne dolgo nazaj; lahko je narediti lepe prsi, ni pa lahko narediti prsi, ki bodo tudi po desetih letih izgledale lepo
za to naj bo vrhunski strokovnjak, ne neki povprečneži, ali pa še hujše, kakšni “garažni” kirurgi, ki so iznakazili tudi že precej naših “znanih” slovencev
Meni je zelo lepo dojko naredil dr Božikov. Sicer je šlo za rekonstrukcijo dojke, ki so mi jo prej odstranili zaradi raka. Uporabil je silikonski vsadek in nekaj mojega lastnega tkiva, saj je rekonstrukcijo cele dojke težje narediti, kot pa samo povečati obstoječo dojko z vsadkom. Lahko povem, da je dr Božikov zelo natančen in dober kirurg, ima zelo lep odnos do pacientov. Ne vem kakšne so njegove cene v primerjavi z drugimi kirurgi, vem pa, da je njegov poseg cenejši od Planinškovih cen. Dr Planinšek ima pač bolj javno promovirano ime in tudi to trži, ne samo svoje kvalitete.
Sem pa že od pacientk slišala tudi zelo veliko pohval za dr Janežiča.