Najdi forum

Jaz sem bila danes v Mozirju (v Mozirskem gaju!) in je bilo prelepo!!! ljubim rozce in lepo okolico in mi je bilo zato zelo vsec… potem smo pa se malo se po Logarski dolini vozili in sprehodili in je bilo super….
meni je bilo ok- pa vam? (ce ste bili tam…)

posiljam vam eno rozco:

———–;——-

S kolesom okrog Ljubljane ( cca 40 km), po poteh spominov…
Pot ( oznake ) se včasih malo ” skrije “, vzpon na Golovec te spoti, spust je malo smotan, vse ostalo pa prav fajn!

Meni ne, grem raje peš (v gore) ali pa z avtom :))))

najlepse je v Logarski dolini

Jaz vam lahko priporočim Prem (to vam je jedno selo kraj Il. Bistrice). Kraj ima zanimivo lego, lahko ga opazujete v vsej svoji lepoti, ko se peljete po cesti Pivka – Ribnica – Il. B.. Da se pa videt grad (vodička vedno na razpolago stanuje v neposredni bližini gradu – si chiama Mojca), cerkev St. Helene, kjer sem bila jaz pri birmi in kjer je mogoče videti freske Toneta Kralja (sicer jih pravkar restavrirajo) ter spominsko sobo poeta Dragotina Ketteja, ki je urejena v hiši, kjer se je rodil.

Nato se lahko zapeljete po cesti proti Obrovu – videli boste osrčje Brkinov oz. “Toskane”, kot jih je imenoval Sašo.

Jest greste potem lahko v Zg. Bitnjo v Gostilno pod gradom, ki je locirana pod gradom, ob rečici Reki in jedli boste lahko ob pogledu na prečudovite bršljanke, s katerimi je hiša prav prekrita.

Lepo izletovanje!

Zadnjič sva z najljubšo šla pogledat edini preostali slovenski mlin na veter. Full je lep!

B

In kje je ta zadnjio mlin na veter?

Evo, nudim “podržku” temu predlogu.

Ob prvi priložnosti….

Se lahko oglasim pri tebi na kavo, da bo dan popoln?

Po kavi, pa pridite obe še k meni na eno brkinsko sljivovko.

Jani oprosti, vabljen seveda tudi ti.

Yesss :)))))))))

Glede na to, da še letos načrtujemo varianto Snežnik (enkrat opisana na tem forumu), bi se dalo zgoditi – potem v jeseni. Če pa prideš na Gorenjsko, pa javi! Tud tu je lepo 🙂 Seveda ste vabljeni tudi ostali…

Pa lep pozdrav!

New Report

Close