Najdi forum

LEPO VAS PROSIM

Res je da je naslov foruma mladi o spolnosti, in glede na naslove in komentarje je res , da se ne znamo pogovarjati z partnerji in lepo, da imamo možnost, da svoje dvome vprašamo tukaj, kjer smo lahko anonimni in dobimo neko povračilo na naša vprašanja in dvome.

Ampak a nimamo nobenih drugačnih težav, kot samo sex sex sex sex sex sex in to na tisoč načinov.

Saj je v igri tudi ljubezen, spoštovanje, nima nihče problemov, da ne more osvojiti svoje skrite ljubezni, pa mu bi z veseljem pomagali,

ali kako pristopiti, do simpatije, ali kako jo osrečiti, ali kako izboljšati zakon med dvema zakoncema, ki se v času zakona otrok in obveznosti oddaljita drug od drugega.

Res, da je sex velik del skupnetga življenja, ampak je odvisen še od veliko drugih stvari.

Nekateri komentarji so res dobri, dajo marsikateremu zelo za misliti, tudi debata se lepo razvije, in poizkusite najti v tem forumu, tudi kaj bolj lepega in prijaznega, na žalost so tudi žalostne zgodbe vmes, ampak tukaj si lahko pridobimo tolažbo in energijo za naprej.

Nekdo je napisal, valentinovo je in ali se moramo res pogovarjati o samem sranju.

Če bo kdo tole prebral, naj pove svojo zgodbo, saj je lahko anonimen, menim, da bi lahko marsikomu koristila ne glede na to, da ne bi vprašal.

Nekdo se bo našel, ki bo razumel in nekdo bo vesel, da lahko pomaga.

Nazadnje ostane to troje: vera, upanje in ljubezen in največja med njimi je ljubezen.

Lepo Valentinovo

primož

Začni svojo temo, ne se samo na splošno pritoževat, kako se pogovarjamo le o spolnosti. Saj vsi vemo, da so tu še druge stvari…ampak tiste se nekako pogovorimo s prijatelji, med sabo, sami s sabo. Tole je pa forum, namenjen predvsem vprašanjem o spolnosti in zato je menda logično, da se pogovarjamo predvsem o tem! Imaš pa na njem tudi recimo tipa, ki je grozno razočaran nad ženskami, ker ga je bejba prevarala, pa tehnične težave, pa…Vsak pa seveda lahko napiše kar mu sede, le da mu to uspe brez prehudih žalitev…

Res je

to sem napisal, zato, da vsi ki imajo tudi kakšen drug problem, v tem naslovu najdejo možnost, da povejo.

Jaz na srečo nimam takšnih težav, lahko pa postavim vprašanje kar tako in to bom naredil pa da vidimo, lahko pa tudi ti odpreš kakšno.

primož

Oh, jaz jih odpiram kar naprej….z vprašanjem o Valentinovem sem se malo oddaljila od seksa, pa ste ga čist spluval…haha!

No, Primož pa mam jaz en problem, pa verjamem da mi ga nihče ne bo uspel rešit.
Sem zelo nesamozavesten in si ne upam nobenega dekleta prosit da greva skupaj ven, ker sem prepričan da bi me vsaka odbila. Tako samevam sam in morem priznat da izredno TRPIM. Pa ne mi reč naj se opogumim, ker to ni odgovor. Enostavno ne morem!!!!
Pomagaj.

Dejan,saj ni treba it k punci ki ti je všeč,pa rečt: TI A BI ŠLA Z MANO NA EN DRINK……če ti je to nerodno,potem ti predlagam takole (tako sem jaz naredil,pred leti,leti)…punco,ki mi je bila všeč sem večkrat ogovoril npr.živjo,kako si kaj,ali pa kaj podobnega….no in tako sem dobil povratno informacijo(sicer majhno,ampak nekaj pa je bilo),če sem videl,da me ne šljivi,nisem s tem nadaljeval,če pa sem videl,da ji je do pogovora z menoj,sem se ji počasi približeval in vedno dalj časa sva se pogovarjala….tako sem jaz spoznaval njo,ona pa mene…če sva šla skupaj po cesti in klepetala,pa če sva šla glih mimo kakšnega bifeja,ali barčka,sem jo vprašal če je za en drink….no pa je bilo…..sramežljiv sem bil in se je nisem upal takole na 4 oči povanit v kino….sem ji pa telefoniral (sem si mislil,da je tako lažje,vsaj videla ne bo,da sem zafarbal)..no pa je rekla: Z VESELJEM GREM S TEBOJ V KINO)….no po kinu,se spomnim,mi je rekla:TI,A BI ŠLA MIDVA KDAJ KAM PLESAT……….ja sm rekel,a veš da zelo rad,ampak jaz ne znam kaj prida plesat…..in tako se je nadaljevalo….
Torej Dejan pomembno je,da počasi napreduješ,ni treba kar BUTNIT v njo na HORUK……danes je itak vse preveč takih fantov,ki mislijo DA BOGA ZA BRADO DRŽIJO in si vse upajo in se VAŽIJO..takšnih fantov kot si ti,je pa samo še za vzorec in verjemi mi,TUDI ZA TEBE SE JE ŽE RODILO NEKO DEKLE in čaka da jo POČASI-POČASI osvojiš……in prava dekleta imajo rajši majčkeno sramežljive kot pa bahače in nastopače….verjemi mi,imam izkušnje….danes nisem več sramežljiv…..

To pa ne bo držalo, zelo lepo, saj ponavadi marsikdo ne ve, kaj bi na tan delal, mogoče bo lažje za drugo leto.

Primož

dejan

prva točka je vedno, v tem kaj vidiš, to pomeni a ti je sploh všeč, to kar pogledaš,

druga točka, vsaka ženska nekaj oddaja, kar je očem nevidno, lahko samo občutiš. še prej pa moraš v sebi vedeti 100% kaj ti hočeš, če boš to vedel, boš te stvari tudi začutil, tako te bodo nekatere odbijale že takoj ne da bi karkoli vedel o njih, nekatere pa te bodo neznansko privlačile in to je tisto, kar ne veš kaj je.

tretja točka: pogled osvaja se tudi z pogledi, vsakdo se rad ozira za drugimi, in pogledei veliko pomenijo sploh če so z lepim prikritim nasmehom, to je že prvi znak, če bi rad pristopil do ženske.

toliko za začetek, če pa bi rad prenehal trpeti moraš najprej sam sebi dopovedati kaj želiš, pa da nisi nič slabši od drugih.
Še en nasvet večina žensk ne mara mačotov, ampak bolj “padejo” na romantiko.

primer:
moraš bit glih prav zrihtan, ne pretiravat, levis kavbojke, ne imet belih nogavic, kakšen pleten bel pulover z višjim ovratnikom, lahko čevlje ali superge, ne skuštran, pomožnosti lepo ostrižen.
Priporočam, kakšen nežen parfum, malo moraš dišat povdarjam malo.

No in nasleden korak, do izbranke pogled, najprej pogled, da vidiš, če te je opazila, nato pogled še enkrat, da vidiš če te še vedno zanima, odmakneš pogled in nato še enkrat gledaš v oči in se rahlo nasmeješ, in nato mirno pogledaš v stran in delaš svoje opravilo naprej, misli npa na nekaj lepega v življenju, da bos vesel od znotraj, kajti to se opazi, če je človek srečen.

Toliko za uvod, naslednjič boš pa že videl, če si ji tudi ti kaj “zanimiv” najprej je to zato se sploh kdo potrudi, da kajzačne.

Ko prideš do te faze, da je lahko že naslednjič 2,3 ali četrtič, pa začneš kakšen pogovor. Aha pa zobe moraš imet umite, bog ne daj, da pred tem ješ kakšno čebulo ali suho salamo, pa piješ čes en pir, ko se ti potem tako lepo rigne 🙂 boj se te kombinacije.

Moram jit če boš kaj vprašal ti bom odgovoril naprej, samo še en hec, ki je statistično gledan res:

Kaj moraš narediti, da vsak dan dobiš eno žensko?

Verjetnost je 1 %, da jo dobiš.

Torej, vsak dan povabi ven 100 žensk 🙂

Del uspeha je tudi razočaranje, ki ga sprejmeš kot del svojega življenja.

Primož

🙂 S tem se pa čisto ne strinjam. Prav nič ni važno, kako si oblečen, kakšno frizuro imaš in kakšne čevlje – edin smrdet ni prov fajn. 🙂 Jaz sem namreč zelo skuštran in v širokih hlačah, brez belega in pletenega puloverja, osvojil svojo punco. Očaral sem jo z lepimi pogledi in smislom za humor. Sicer nimam nič proti spodnjem receptu, ampak če bi se po njem ravnal, bi bil neuspeh zagarantiran. 🙂

Lepo bodi pozdravljen soimenjak!

> Primož je pisal/a:
moraš bit glih prav zrihtan, ne pretiravat, levis kavbojke, ne imet belih nogavic, kakšen pleten bel pulover z višjim ovratnikom, lahko čevlje ali superge, ne skuštran, pomožnosti lepo ostrižen. Priporočam, kakšen nežen parfum, malo moraš dišat povdarjam malo.

Se pridružujem zgoraj navedenim nasvetom – meni se zdiš idealen partner za nežna dekleta, poštena, naravna in mislim, da boš nekoč srečal svojo sorodno dušo in bosta oba zelo srečna. Verjemi, da poštena dekleta sanjajo o moškemu kot si ti in marsikatera je mogoče razočarana ravno zaradi tega, ker je TI nisi ogovoril. Mene je moj fant ogovoril, čeprav je bil takrat, pred leti, nesamozavesten, sramežljiv in neizkušen z ženskami in vsak dan se zahvaljujem nebu, da je to storil. Kako je on zbral pogum – rekel mi je, da ga je prešinilo, da me mogoče nikoli več ne bo srečal in ne bo imel nikoli več priložnosti “probat”, zato je kar brez razmišljanja pristopil in mi rekel, da bi me rad spoznal. Z njegove strani je to bila ljubezen na prvi pogled, začutil je, da ga neznansko privlačim in tudi mene je zadelo kot strela z jasnega. Sedaj sva že vrsto let skupaj in sva (vsaj zame) najsrečnejši par na svetu.

Živjo!! Pišem vam ker imam velik problem, s fantom sva narazen tri leta. On je že imel spolne odnose, jaz pa še ne. Ko sem z njim bi ful rada, pa kaj ko mi nekaj pravi ne še. Zlo “strah” me kaj naj nardim, kak in kdaj, da bo prav. S kolegicami smo še vse device, in se pogovarjamo eno pa drugo, ko pa pomislimo na to, pa nas prevzame smeh! sama se sprašujem al sem sploh že dovolj zrela, za to??

POMAGAJTE!!

16LETNICA

Ne razumem kako sta narazen pa bi rada?

glede na nedolžnost pa takole, počakaj, predvsem moraš vedeti kaj želiš od odnosa ali samo sex, ali bi rada kaj doživela od tega. Če te samo matra kako to zgleda, potem pozabi imaš še veliko,časa in ničesar ne boš zamudila.

Raje pomisli, kako se boš naslednje 2 leti pogovarjala, kako je bilo bedno, nič tako kot sem pričakovala. Vedno so pričakovanja velika, vendar, je veliko lepše in bolje, če veš, da bi lahko ampak se zavestno odločiš, da boš še malo počakal. To pša pomeni, da se z partnerjem pogovarjata o tem in odlašata kolikor dolgo lahko, prej pa si vse zaupata in povesta, počasi zelo počasi spoznavata svoje telo, ko pa bosta že čisto nora in čakalo in bosta že vse vedela drug o drugem, želje in potrebe, boš videla kaj je lepo in dobro.

Ker pa je fant že imel odnose, je verjetno zanj to nekaj drugega, saj verjetno ve, zakaj hoče spat s tabo, sex je sex, v mnogih oblikah, nakoncu je pa vedno enako.

Važno je to kaj je prej in kako ga doživljaš, konec je vedno enak, lahko pa je lep, lepši, ali najlepejši 🙂

Moje mnenje; potrpi, kljub temu pa spoznavaj sebe in partnerja.

primož

Ha ha

primzi dobr si tole povedal,
to je bilo mnenje, za določeno okolje in določen značaj, ter določeno dekle.

Verjetno veš kakšen sem bil jaz, bom prinesel slike, nič od navedenega, verjetno hujši kot ti :))))))

vsaka situacija ima dobre in slabe strani, moraš pa znat izkoristiti vse 🙂

no ja nekateri pač nismo za vse ampak samo za nekaj

primož

Ja, to kar si mi napisal je vse res in prav. Verjamem da nisem tako grd da si nebi uspel dobiti punce (v sebi pa nisem čisto prepričan) pa mi vseeno ne vspe povabit nobene ven da nebom bil že z njenim pogledom zavržen. Imam pa tudi nekaj kolegic, tako da nisem tak da se z dekleti ne upam pogovarjat. Tudi če mi je všeč se z njo lepo menim in ona z mano vendar korajže za povabilo pa tu ni in ni. Nikoli ne grem ven slabo oblečen ampak očitno ne zaznam nobenega signala z druge strani ali sem pa jaz za take stvari prevelik lolek!!Primož je pisal/pisala:
>
> dejan
>

hvala za besede da se je tudi zame kakšna že rodila ampak močno dvomim. Saj se pogovarjam z dekleti in mislim da se one kar rade z mano, vendar ne vidim nobenega njenega signala…… Pa v glavnem so že punce drugih. Niti pod razno pa nočem nekomu skakat v zelje.

prav gotovo imaš prav,ko ne skačeš v zelje znancem,sošolcem,prijateljem,ampak čisto vse pa niso zasedene….kar korajžno

Taki, kot si ti, slej ko prej nabašejo na žensko, ki bo ONA osvojila vas, namesto vi nje…Zato se nič ne sekiraj…

predvsem moraš biti potrpežljiv, in razumeti, da kakrkoli narediš, če si naredil izkreno nisi naredil narobe, če kakšno povabiš, pa ne gre ni konca sveta.

Še vedno je čas pač narediš tako kot misliš, da je najbolje, ljubiti nekoga ni greh. In če izkazuješ ljubezen, pa je nekdo noče , pač ne smeš biti vsiljiv, izkazovanja, pa ti ne morejo preprečiti.

Verjetno bi rad nasvet kako jo povabiti ven.

Potrudi se razložiti konkreten primer, če imaš kakšno ogledano,mkakšna je koliko jo poiznaš in tako pa bomo pomagali.

Drugače pa vedno zažge , kino, kakšen lep film, in nato kakšna pijača, če imaš avto, jo prideš iskat ali se kje dobita in jo nato pelješ domov, če si ga sposodiš ne smeš reči da je tvoj ampak ji poveš po pravici da si si ga sposodil.

Rečeš pa takole:

Najprej debata” kako si “(če jo že poznaš), kaj pa delaš v soboto, bi šla v kino, je dobr film, pa ne bi šel rad sam. Če reče v redu reče super, a te pridem iskat, če ne se pa dobiva tam pa tam… no to je začetek

primož

Evo ti nekaj nasvetov izkušenega ..bača:
– ženske sploh nimajo rade tipov, ki jim na čelu piše IŠČEM ŽENO. Ponavadi nočejo, da se začne zelo resno
– rajši imajo zajebante (LEPA DEKLETA LJUBIJO BARABE in obratno)
– hkrati pa bi rade, da je ta zajebancija le igra, da se za nasmejanim tipom, ki se kar naprej heca in trosi nasmehe povsod okoli skriva v resnici resen tip, ki bo to ob pravem času pokazal)
– nauči se obnašati v družbi, ne bodi preveč vsiljiv, pa tudi ne preveč zadržan, moraš dobiti občutek za pravo mero
– načeloma ne dovoli, da te dama izbere, ampak izbiraj ti! (razen, če ti manjka izkušenj, pa si jih moraš nujno pridobiti)
– zapomni si: VEDNO DOBIŠ TISTO, KAR SI ZASLUŽIŠ! Če si sam nesamozavesten, izgorevaš v preveliki želji, … potem boš nekaj podobnega (seveda z luknjico med nogami) tudi dobil. Splača se ti pri sebi gojiti tiste lastnosti, ki jih pričakuješ pri nasprotnem spolu. Če bi rad deklico, ki se veliko ukvarja s športom ali hodi v hribe, se takoj začni ukvarjati s tem, če bi rad tako, ki popoldneve preživlja v knjižnici, se tja odpravi tudi ti, če hočeš imeti dobro plesalko, se takoj vpiši v plesni tečaj… in podobno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close