lepilo za servetke-večja embalaža?
nekaj me zanima… ali kje prodajajo lepilo za servetke/medij za servetno tehniko v večji embalaži…
zdej sem imela od rayher-ja ->59ml, ampak je šlo hitro po njem… vem, da se lahko uporablja tud mekol itd. ampak mene zanima prav ta, če se dobi v večki embalaži?????
na njihovi spletni strani sem vidla da je tud po 236ml, ampak ali to kje pri nas prodajajo!?!?!
Nelya,
mekola nikoli ne redčim, druge ga, baje da tudi drži in da ni pregosto. Ampak jaz ga lepo na tanko razmažem po površini, nato pa napopam servetek. Nič se ne pozna. Uporabljam pa tako lak kot mekol. Kar imam prej pri roki, tisto uporabim. Drugače pa mekol varčujem za izjeme (tisto, kar je nujno, da fino drži).
Če kaj ni jasno, samo vprašaj.
Lp, M.
men je to fajn pri tem mediju od rayher-ja, ker se ful hitro posuši, pa ni treba spodi namazat, ampak samo položim servetek in čez premažem, pa je super!
bom poskusla s tessarol lakom, ki ga itak imam doma, ker velikrat povrhu prelakiram z njim… ampak če se dolgo suši mi ni všeč… mekol tud mam, pa ga uporabljam sam za lepit les, mooosgumo itd. … hm, kaj pa vem… za poskusit je, čeprav za tiste male stvari-mičkene motivčke na krožničke al pa kam bi najraj mela ta medij, kaj pa vem… ?!?!?!
saj so ti že povedale, ali mekol ali tesarol, ceneje te pride mekol, čeprav jaz uporabljam le še tesarol. Izrezem motiv servetka in nato dam na model prvo plast servetka in nato čez to povlečem nežno z čopičem namočenim s tesarolom, ko to dobro prekrijem, malo počakam, da se posuši in nato še kakšno plast s čopičem čez in izdelek je končan.