Najdi forum

Ker bi rada imela bolj bele zobe me zanima ali pomaga električna ščetka.Slišala sem da je boljša od navadne in da imaš potem,ko jo nekaj časa uporabljaš bolj bele zobe!
Ali ima katera kakšne izkušnje

pri meni to ne drži.
lp

Ne bi rekla, mislim da je bolj pogojeno z gensko zasnovo. Če si jih preveč drgneš, lahko znucaš zobno sklenino.

Poskusi si jih enkrat mesečno umivat s sodo bikarbono. Je cenejša od električne ščetke.

Ampak ne pretiravaj, da ne boš poškodovala sklenine, kot ti je že napisala lucy.

Nataša

Po sodi znajo zelo skeleti. Vsaj mene so. Je pa res, da se pozna.

Rumena je naravna barva stalnih zob.Mene je zobozdravnica posvarila pred uporabo vseh belilnih past in drgnjenja oz. poškodovanja sklenine. Prisegam na umite zobe po jedi in prijeten zadah. Vprašaj še na zobnem forumu!
M

Mojca Berdnik Vozel

Z možem sva pred dvema mesecema začela uporabljati električno ščetko. Možu se namreč izjemno hitro naberejo obloge na zobeh – kljub redni ustni higieni. Pa mu je zobozdravnica svetovala tako ščetko. In po enomesečni uporabi dvakrat na dan je 100% bolje. Obloge so šle, novih pa ni. Rezultat so res bolj beli (ne pa povsem beli, lahko bi rekla manj rumeni!) zobje. Pravzaprav so le dobili svojo naravno barvo, če pa je pač naravna barva sklenine bolj rumenkasta kot bela, je ni krtačke, ki bi pričarala belino.
papa, Sabina

New Report

Close