Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Lepe zenske ljubijo barabe–prav je tako!

Lepe zenske ljubijo barabe–prav je tako!

Če kljub narejenemu faksu ne zna denar zaslužit je nekaj narobe.

Točno tako :)))
Kaj nuca šola, izobrazba , tudi lepota, če manjka bistvo !

Lep dan megaboy 🙂

Lp, Jana

Ej Robi, full si faca!!!

Verjemi in upaj v uspeh in uspelo ti bo!

Sončen pozdrav

Lep dan tudi tebi Jana 🙂

LP, Megaboy

Tak primitivnega razmisljanja (vsaj za moje pojme) pa ze dolgo nisem videl…
Razmisli malo o svojih vrednotah…upam, da bos doumel bistvo zivljenja in ne bos vec blodil po puscavi, ampak nasel oazo..drzim pesti…

ja in ga potem nafukajo pri teh barabah.
IN PRAV JE TAKO naj ga nafukajo kurbe ničvredne:)

Če si lep, bogat pa živiš kao neko adrenalinsko življenje, še ne pomeni, da si baraba.

Prav tako se ne strinjam, da te lepotičke (večina) kej velik garajo za svoje telo in izgled, bol jih genetika rešuje.

Drgač pa vsak išče tazga k mu bo najbol ustrezal. Dost bejbik poznam k so HOT pa se takim “barabam” posmehujejo, ker se jim zdijo smešni in glupi in definitivno ne iščejo takih tipov.

Opažam, da une bejbe, k so ble na boljših gimnazijah, pa so zdej na fakultetah za katere je treba bit hudo priden – takih tipov ne iščejo, medtem ko bol k gledaš bejbe k so na kakih frizerskih pa tko – tam je za tipa zaželjeno da je “baraba”.

Prou tako, lahka vidiš na cesti nemal primerkov k je tip enostavno klošar pa ma HOT bejbiko… nevem na tistmu tipu ne vidiš nikakšnega adrenalina, lepote pa bogastva… razen če to skrivajo? Samo kje je fora – bejba po tvoje hoče blišč in pozornost, torej je tak tip out.

:)))))
Verjetno voziš 10 let staro garo,pa misliš da si glaven,ker imaš spredaj štiri krogce :)))))
Jao,jao,jao

I feel sorry for you

Ja sej taksni so..tu se hvalijo..jaz mam pa audija…heheh…ce ne poves kerga mas, pol bodi rajte tiho..audiji gredo kar globoko v zgodovino in veliko je starih modelov…tko da…na to ne bo nobena padala…

sama pa…audiji res niso nic posebnega, ce pogledamo kaj so naredili pri bmwju in mercedezu…:) edin TT, pa mogoce A8, sam tut ta je men osebno ze mal mem:)

A ni čudno, kako se punce spoznajo na štiri kroge:))))))

Maestro ti si car, z vsem se strinjam s tabo.
Pridruži se mi na forumu :Ima katera
boš videl, kako me zvrti in zakomleksani ljudje napadajo.

Lepo se imej

Lahko bi organiziral kakšno sončno popoldne testno vožnjo s svojim audijem? Danes popoldne za punce, jutri za fante?

:))))))
nič ni čudno,saj se ne spoznam samo na krogce ;)))

Na puščice in jadra se gotovo ne tko dobr:)))

Ali rada igraš križce in krožce? Rožce? Božce?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close