Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Lepe zenske ljubijo barabe–prav je tako!

Lepe zenske ljubijo barabe–prav je tako!

Ja… vendar so tudi z atraktivnimi avti galantni in jim dajo vedeti da je za njih prestizna.. kaj pa potem…… je potem nekdo s kolesom, ki je enako galanten se zmeraj zanimiv ?

maestro

Borbo enako galantnih, zanimivih bo zmeraj dobil bogatejsi, bolj priljubljen.

maestro

Maestro, da nisi ti malo preveč obseden s temi “lepimi ” puncami.
Tudi jaz sem žena in imam dobrega možakarja ne kakšen boom čisto običajen dec.Ampak lahko rečem zase, da sem vseskozi skrbno in lepo urejena in da se imam za dobr zrihtano.
Tudi počutim se lepo že ob sami misli na to, da sem privlačna.Sicer pa sem urejena zase (v prvi vrsti) in za svojo samozavest.
Veliko lepih punc še naprej ti želim.

Hvala Nadja… in vesel sem zate, da si urejena in privlacna….. se bolj pa sem vesel, da se taksno tudi pocutis….

Pozdravcek,
maestro.

To je sigurno res! Samo po tej razlagi pa bi temu še težko rekel stereotip:

Če je pri dveh vse enako, razen ene stvari, ki je pri drugem boljša, bo vsaka izbrala drugega. Splošna formula, ne pa stereotip!!!

Sicer pa menim, da galantnost ni povezana (rajsi obratno) z dobrim avtom, ce voznik ni star 40 let. Izjeme so tisti srečkoti, katerih starši so dovolj bogati, da so jih poslali v “posebne” šole – kar je pa veliko redkeje, kot npr. avti za dobrih 5 mio SIT.

Sulc raje malo napiši od tvojega Golfa 1. Ali ima volan? Kaj pa brisalce?

Jaz se ne počutim užaljen. Vse skupaj kar si napisal je ena velika bedarija. Seveda da Verbotenca ne bo hodila z nekim povprečnim, ali pa mogoče bo? Mogoče se bo takrat v tvoji glavi dotični stereotip izničil? Seveda da se kao nadpovprečni združujejo v kastah, kakor se mi povprečni ljudje dobiva skupaj. Zakaj le? Ker nam tako ustreza, ker nas združujejo skupne stvari.
In ja napisal si še eno bedarijo, ko si napisal, da si ne želiš živeti skupaj 45 let z nekom, tvoja starša živita še zmeraj skupaj, je to tudi neumnost?

Ja…. samo to omenim zaradi tega, ker mi pri stereotipu vsi v en glas zavpijete….. vazen je fantov znacaj….. ja… ampak … poglej diskoteko…. punce (in fantje seveda obratno) gledajo fanta, ki se pripelje s kabrioletom, lepega na pogled z oblacili znanih znamk…. In ce je ta fant koliko toliko vredo, lahko ima punce za krajso avanturo ali za trajnejso zvezo……. pa pride drugi fant, ki ne izstopa v nicemer….njega pogleda samo 5 punc v diskoteki… od tega so 3 neprivlacne…… koliko manj moznosti ima za uspeh… a ne ?

Zdaj pa zopet ne reci, da je tisti (drugi) fant klavirski virtuoz, najlepsi na svetu, ki je taksen v resnici, kot pise, da se pritice najboljsemu zivljenjskemu partnerju v vsaki socioloski knjigi…

Poudarjam….. tudi sam priznavam, da izjeme obstajajo in da v borbi mnogo boljsih zmaga boljsi….. a pri podobnih zmaga cash!

maestro

Golf 1 ima brisalce (za zadnjega nisem ziher), kakšni dve leti nazaj je imel CEljsko registracijo, lastnik je bil Bosanec in upam si trditi, da je ta avto prevozil veliko več lepih in “high” zvanih pičk kot večina M bavarcev.

Z nekom ne zelim sedeti skupaj 45 let (doma, pred tvjem.. s svinjsko pecenko na mizi, brez druzabnega zivljenja).. kaj bolj jasno ?

Aja… lepo za druzbene razrede, ki se druzijo s podobnimi…. pa res vsem tako ustreza?…. koliko ljudi bi se rajse druzilo z visjim druzbenim razredom in bolj popularnimi od sebe….. BTW rajse grem na pir z Jolando Čeplak, kot pa z Nino, ki sem jo spoznal pred pol ure….

maestro

Ne vem, če bi verjel… Sulc mal nakladaš ))))))))

Me zanima zakaj ne z Nino?

btw, sej ti ni treba bit s svinjsko pečenko, pa pred televizijo, pa samo doma, sej nisi privezan, valjda veš kaj si želiš v življenju in kje so tvoje limite

No, ko si že omenil tudi fante, ki bolj gledajo zrihtane punce – imam občutek, da ima marsikdo težave s samim sabo, ko je pred njim dobra ženska. Celo imam občutek, da je toliko boječih fantov, da najbolj spedenane punce ogovorijo trije, povprečne punce pa tačas deset fantov. Plašnost pač.
Obratno seveda ne velja. Če se punca že skorajži koga ogovoriti, jo bodo prijateljice že pravilno pregovorile, da ogovori enega boljših. Kar lahko vključuje tudi kabriolet, ledraste hlače, tisočaka za ušesom in račun, ki ga polni ata.

Denar seveda lažje pomaga, da punci kupiš pijačo (in hkrati čas, ko se pogovarja s tabo), jo pelješ po stari cesti z vetrom v laseh in – ne zatiskajmo si oči – hitreje položiš.

Eni v golfa enko najboljše, drugi v 4 kroge ničkaj.

Če verjameš….

SEDI 5 !!!!!!!!!

Jst sm se odlocu da bom postal baraba, da bom eno fajn punco dubu… No sej mam ze eno ogledano… zdej sm jst na vrsti :))))))

Ej halloooo
sej me ne briga s kom se voziš… A JE AUDI DANDANES KAJ POSEBNEGA (no izvzameno Audi TT)…..da bi lahko padla pička najn
lepo te prosim mal več resnosti

Koliko….
……gluposti na enem mestu.

meni pomeni več da ma punca fax narjen ko pa dnar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close