Lepe stvari
Katere malenkosti vas trenutno v življenju najbolj osrečijo?
najlepša stvar trenutno je,da napišem vsak dan okol 20 sms-ov
in jih prav tolk dobim tud nazaj :)))))))
Otroški nasmeh, ljubezen v očeh partnerja, pikapolonica na listu vrtnice, veverica v krošnji smreke, ko bruhneta v smeh po enem velikem prepiru in se režita, ne da bi vedela zakaj,….
Najbolj me osrečijo majhne, skoraj neopazne stvari in sem vesela, da sem se jih naučila opaziti in spoštovati :))
če bi mi bilo toliko za denar,bi cel vikend ležal pod koutrčkom in štel ovčke na nebu in računal kolk sm pršparu :))))))
jest nove gate kupm šele takrat ko ta stare čist znucam :)))))
Trenutno me osrecujejo moji prijatelji, obcutek da si ljubljen in da obstaja tudi take vrste ljubezen!
Pozdravcek!
Marisy
– Trenutki po sexu, ko si z miškico s pogledi poveva vse
– Ko vzamem kakšen set frendu-tekmovalcu, ki je res dober igralec (tenis)
– Ko mi brez napake uspe odpeljati idealno linijo in ob tem drseti čez vsa 4 kolesa
– ……
Niti ne dopusti, da te take stvari mečejo iz tira! Sem najprej pomislila na račun, ker svojega sem dobila včeraj in cifra je KATASTROFALNA!
najlepša stvar…ko začutim brco…ahhh, kaj bi razlagal, sej se ne da povedat…
Trenutno moj osemtedenski kuža, ki vsak dan nestrpno pričakuje moj prihod iz službe.
lp
Emmm trenutno me osrečuje velika volja do faxa, pa čas ki ga preživiva skupaj z naj frendico, pa večerna zafrkancija na chatu, pa dobri filmi…. :))
A po računalniškem seksu z računalniško miško?
Aja pa vedno me razveseli gostkova sproščenost, hecanje, navihanost…res me zna spravit v dobro voljo :*
kam pa? v presredek:))??
Zakaj vprašaš?
uuuuuu *****
pa ne od sms-ov. prej od pogovorov.
Sicer pa so tud moji računi zadne čase nekam visoki.
Kaj češ… cena udobja, da se lahko pogovarjaš z nekom, ki ti je blizu.
:))))
Forum je zaprt za komentiranje.