Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Lepa fantovska imena – pomoč

Lepa fantovska imena – pomoč

Pri nas imamo Luka, Grega in Jurija, Všeč mi je pa še Miha, Matija, Lovro in Urban

moja kratica nima popoloma nič z mojim imenom, pač izkoriščam možnosti interneta:) ena izmed njih je tudi možnost neprepoznavnosti prave osebe, ki se skriva pod nickom.meni tako paše.glede mojega imena se pa lahko se enkart samo zahvalim svojim staršem:)lp.

Patrick, Tilen, Andrej…..
kako se vam sliši?

Patrick odkrito povedano grozno, ostala dva pa super:)

Mi imamo pa Gabriela! 🙂

LP

Men se pa zdi,da preveč komplicirate glede fantovskih imen,ko pa je toliko lepih in ne pravljičnih imen.Naprimer:Andrej,Matej,Marko,Gregor,Tadej,Jernej,Matija,Klemen,Benjamin,Aleksander…Lepa in enostavna,pa tudi svetovna imena.LEP POZDRAV VSEM MAMAM,KI SE OBADATE S TAKIMI PROBLEMI!!!

Moj je pa Jure – star 6 mesecev in se mu prav poda.

Viky

Ma tud jaz sem se navadila živet s takim predsodkom:))))) in sem obupala nad tem, da bom takšna imena kdaj z lahkoto izgovarjala.Kaj čmo, sto ljudi, sto čudi.

Drugi se bojo pa lomili ob naši dolgi skovanki:)))), peredvsem žlahta bo itak zavijala z očmi.
Zdaj mi je malo žal, da tamalemu nisva dala dve imeni, meni je to hudo všeč in sem si od zmeraj želela biti recimo Veronika K. Novak:)))

Patrick ne paše zraven in mi niti ni preveč všeč.

Klemen, Kristjan, Domen, Andraž, Jakob, Jurij, Tobija, Borut, Gorazd, Andrej, Rok, Sebastjan, Martin, Ivan, Franc, Gašper, Dimitrij, Tine, Valentin, Matija, Lovrenc, Voranc, …
Meni pa se zdi, da je na zalogi veliiiko lepih moških imen, ki so povsem “nekitajska” in ne zvenijo tuje. Meni so ta imena všeč, vključno s Francem in Ivanom. Prvi je bil celo prva izbira pri mojem možu.

Ne morem mimo brez pustit sledu…

Folk! kako lahko pljuvate čez “moderna” imena? (niso zastonj moderna, in tudi ta modernost ne bo trajala)
Folk! kako lahko sprašujete “kako se vam sliši?”? (a resno odloča mnenje drugih in to celo na netu?)
…in pol na koncu predlagaste imena, ki se ne uporabljajo že najmanj 50 let! razen v cerkvi seveda…

30% predlaganih imen=so zdaj moderna pasja imena!!! če dan danes daš sinu ime Fido sploh ne bo več tako čudno kot je to bilo pred 20imi leti, ko se je še vsak drugi klateški pes tako klical!!!
…resno, se manjka samo še Adolf 🙂 (po možnosti še kratica H. na koncu)

Kar se pa kitajskih imen tiče…..čez 10 let bo tolko kitajcev, da še opazli ne boste, kaj je kitajsko in kaj je slovansko!

Že vidim, da bom sinu dal ime šele kadar bo ta ugledal svet!

Če pa se že norce delate (nekateri) potem imam jaz predlog za vas kadar ga boste potrebovali:
-Piki Jakob
-Stripi
-Pooh
-Miki M.
-Jaka R.
-Baltazar
-cela delegacija Tele-bajskov
-Viki V.
-…

…nekateri imamo resen problem, večina pa se norca dela…

NIČ KAJ, UPAM, DA BO PUNČKA :)))

Men osebno je pa najlepse mosko ime Anej.. pa tut nejc,timi,matic,david.. so mi lepa 🙂

Meni so bila najprej všeč naslednja imena: Vid, Gal, Gaj, Dan, Tilen. Pa smo dobili punčko. Potem smo se odločili za Jurija, pa smo si v zadnjem hipu premislili in imamo Adama (neverjetno koliko pozitivnih odzivov na izbor), zdaj se pa tudi še odločam, ampak naj ostane skrivnost. Ker pomemben kriterij mi je tudi ta, da ime ni prav pogosto.

Poldka

Mi imamo Jerneja! 🙂 Meni je bil všeč tudi Bojan pa moj ni bil za… Mitja mogoče?

Sicer majo pa vsake oči svojga malarja, enako bi se pri imenih lahko reklo za ušesa…

meni je vsec ime Leon

Našemu fantku je ime Domen.

Lp!

mi imamo pa matevža (jaz sem hotla adama, pa je bil moj absolutno proti, pa vsi moji domači so se že navadili na to ime) 🙂

junija pa dobimo še enega novega člana – naj bi bila punčka, ni pa še ziher. spet bodo težave z izbiro imena….

Mi imamo Erazma. Vsec pa nam je bil se: Oskar, Rožle, Benjamin, Vid, Gaber,
Jošt.

Lp, M

Naš fantek je Domen. Izbirali pa smo še med Klemen in Martin.

Lp!

Meni so pa lepa Marcel, Jakob, Matjaž, Mitja, Žiga….

New Report

Close