Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Lepa fantovska imena – pomoč

Lepa fantovska imena – pomoč

Aja, predloga pa nisem napisala, ker tudi sama iščem nekaj fantovskega.
Nekako so v žlahti že vsa imena, ki so mi všeč, zasedena 😮
Za punčko ni panike, fant bo pa še trd oreh … nekako se nagibam k Ažbetu, a možu ni ravno zelo všeč …

Gaj

Kaj pa Gej?

A se nisi mogla premagat??

ne (blush:))

Mi imamo rok ta mesec in čakamo fantka. Odločamo se med Dominikom in Žanom.
V igri je bil tudi Vid, Julijan, Jakob, Kristjan….

Pa srečno..!

Punce,
hvala lepa za veliko lepih predlogov..meni so recimo všeč imena Matic, Jernej, Črt (Črtomir)..ampak ne morem nehat in iščem naprej, da bi našla kaj res ‘idealnega’, hihi..
Če ima pa še kdo kako idejo, naj pa le napiše..vidim, da nas veliko rabi tak nasvet:))

Nočko!

Kaj pa;

Martin, Oskar?

moj je tudi Gašper,

sicer pa: Domen, Florjan, Mohor, Ambrož, Ažbe.

pri nas pa imamo Jana-Petra in Miho, pa če bo vse po sreči se nam pridruži še Maj ali pa Maja, saj še nismo 100%. LP!

Joj, pa ne Črt(omir). :(( Ima tako grd pomen – sovraštvo.
No, kakor komu paše, ampak meni je pomen imena zelo pomemben.

Namesto Črtomir: Hotimir 🙂 Al pa Bogomir, Mojmir in Gojmir.

Zagotovo pa boste najbolj originalni, če poimenujete svoje dete z enim od pred cirka 30-50 leti popularnih imen. Andreji, Uroši, Romani, Dušani, Boštjani, Primoži, Aleši, Tomaži, Petri, Igorji, Mitje, Damjani, Borisi, Boruti, Gorazdi, Marjani, Mirani, Milani, Branki in podobno so danes skoraj izumrla vrsta :)))))))))

Evo še linki:
1971-1980

1961-1970

1941-1960

matija, gregor – ta dva sta mi direkt v očke padla…

Men je pa Tone padu. Kratko, na dva zloga, kot je zdaj moderno (če pa hočeš na en zlog, kot je še bolj moderno, pa Tonč :), plus še starinsko zapovrh.
Kaj češ lepšga.

Pa Božo, Rudi, Ivo, Miro – tud ni slabo. Hm, Miro. Kul. Namest Črtomir. Takoj bi mela enga Mirota.

Mi smo imeli pripravljena Stefana in Rudija, pa sta prisli punci. Naslednjo rundo pa bomo poiskali kaj drugega. Meni je drugace v redu Ambroz. Peter, Luka, Ales, Tomaz … pa se obakrat z mojim dragim nisva mogla kaj prida odlociti. Res nama je bilo lazje izbrati za punci, mojemu dragemu so vsi moji predlogi asocirali na kaksne sosolce in kolege, on bi imel rad ime po kaksnem svojem priljubljenem sportniku ali umetniku, pa nekako nisva nasla spodobne variante;)

Ma Rudi je zakooooon 🙂 pa Štefan tut.
Evo neki od športnikov: Blaž, Igor, Jure, Peter, Primož, Vasilij, Srečko, Zlatko. Pa Rajmund, če si upaste 🙂

Mitja

Meni je pa stil zelene žabe tako znan, da sem skoraj prepričana, da vem, katera je;)
Čeprav nekoliko provokativno, pa ji dam v marsikateri izjavi prav;)

New Report

Close