Najdi forum

Pozdravljeni!
Sem kar redna bralka foruma in seveda mi je zelo zanimiv.
Mene pa zanima naslednje:
Ali vsi fantje radi gledajo gole lepotice po revijah, internetu… Mene osebno to kar mori, saj moj fant že odkar sva skupaj( 9 let) rad gleda vse te lepotice in ima na svojem delovnem mestu tudi polno koledarjev golih žensk. Nekatere so prav neokusne, verjemite! Okoli novega leta se prav potrudi,da nabere čim več teh koledarjev. Mene pa to prav žalosti. Jaz vem, da sem kar prijetne zunanjosti, vendar mi tega nikoli ne pove, oz. mi nikoli ne da kakega komplimenta, tako, kot jih daje za ta dekleta. Npr.čedna prasič…dobri još…
Če mu rečem, ali mu jaz nisem dovolj dobra in lepa, pa mi odvrne, da me je prav zato sprva opazil in da je to ja samoumevno, da sem jaz lepa, če ne pa sploh hodil ne bi z mano…
Saj sprva me to ni tako motilo, ker sem bila tako zaljubljena, vendar že na zmenkih je tudi zelo rad opazoval kakšne lepe ženske, ki so se sprehodile mimo naju in je tudi zmeraj dal kakšen komentar. Npr. uaa, ta je bila pa res luštna!!!
Z leti pa me to vse bolj prizadene, saj jaz nisem vsak dan mlajša in lepša, tako, da se tudi moja samozavest manjša. Tudi v postelji se včasih počutim prav grdo, saj nimam velikih joškov, takih, kot jih on na drugih ženskah zelo hitro opazi. Imam pa sicer lepe noge, ampak te ga sploh ne interesirajo.
Pa še nekaj. S tem se namreč tolažim. Ali so res moški, ki tako odkrito pokažejo, da jim je druga ženska všeč, bolj zvesti, kot tisti, ki tega ne pokažejo, ampak so bolj skriti in imajo hitreje kake skrite intimne veze???
HVALA VAM VNAPREJ ZA VAŠA MNENJA.

Kva pa vem….Moj je bil tud včasih tak neandertalec, pa sem ga počasi, počasi prepričala, mu razložila, mu pokazala na obratnih primerih in tko naprej, da so taka očitna ogledovanja, pogledovanja, opravljanja, komentiranja žensk žaljiva za mene. In stvari so se začele obračati na bolje.
Njihov najpogostejši komentar je ta, da kok so kul, ker to očitno delajo, namesto, da bi skrivali, ampak to je Bull @!#$. Moj je bil prej samski, torej lovec, taki pa delujejo, živijo, gledajo itd. na drugačen način. Upam, da ti bo uspelo. Najbolj pa s tem, da boš sama počela isto kot on, potem mu pa razložila, da to boli.
Veliko uspeha!

To se meni zdi normalno. Moj tudi rad pogleda slike z lepimi golimi dekleti. Samo ob tem nimam obutka, da mu ne ugajam. Vem, da nimam idelane postave, vendar si sama pris ebi milsim, huje bo, ko jih bo gledal v živo in ne na slikah. Tudi jaz rada pogledam lepega moškega. A ti ne?

Kolikor časa, in če bo gledal samo slike, bo v redu. Men tudi paše pogledat kakšen koledar, samo to je samo papir, doma, oja, doma je pa v živo 😉

Mene koledarji s to vsebino motijo, nimam pa nič proti, če si moj na cesti ogleda kakšno punco. Ne vidim razloga, zakaj si človeka, ki je lep ne bi ogledal. Ali ženske, ki je zelo elegantno ali skladno oblečena. Če jaz tako opazim, še mojega opozorim nanjo. Dostikrat tudi skupaj pokomentirava kakšno in jaz v tem ne vidim popolnoma noben problem. Priznam pa, da bi me postri in koledarji golih žensk, ki bi viseli po garaži ali stanovanju motili, ampak potem bi si v kuhinjsko omaro, na vsaka vrata nalepla kakšnega mačota in vsakič, ko bi odprla omarico, hrepeneče zavzdihnila. Žal se naši moški največ naučijo iz zgledov.

Sicer pa jaz pravim, če se moj na cesti obrne za dobro bejbo in ostane pri meni, to pomeni, da sem jaz boljša od nje. Ni ga boljšega komplimenta.

Še eno moško mnenje: tvoj pretirava, v nekih mejah normale je pa to normalno za oba spola. On pretirava, ker če te pozna, dobro ve, da te prizadene vedno znova in si občutljiva, zato bi se lahko vsaj zmerno obnašal glede tega. Jaz tega moji dragi ne bi delal, vse dam za njeno ljubezen, ne pa za idealizirane postave, ki mogoče sploh niso resnične.
LP!

BRAVO BRANE, PA ŠE VELIKO TAKIH MOŠKIH.

Drago dekle. Vsi te nekaj tolažijo, da to je normalno, da je vse v redu, da vsak rad pogleda kako drugo boljšo bejbo, da tudi ženske rade pogledamo lepega moškega. Vse to je sicer res, lahko je tudi normalno, za večino mladeži, res pa je še nekaj in po tem bi se jaz vprašala bolj, kot po samem ogledovanju: zakaj to počne? Ali je s tem zasvojen in hoče svetu in sebi kaj dokazati? Da je mačo, morda? Ali pa to počne, ker ga morda “vzburja” tvoje neprijetno počutje ob tem, tvoje nezadovoljstvo? To, vidiš, se pa meni ne zdi normalno – zakaj to počne!!! Da jezi tebe, ali da se nekomu dokazuje – se mora morda tebi dokazovati? Moj mož zagotovo rad pogleda kaj lepega, tudi jaz, vendar pogledava to tako, da ne prizadeneva drug drugega. Pozdrav, in – razmisli, ali boš to lahko prenašala? Ali pa morda ne bo bolj prijetno ob sebi imeti osebo, ki bo v času, ko bo s teboj, imela srce in oči zate? Pozdrav.

Se strinjam z Meri. Tebi pa želim novega bolj pozornega moškega. Ta pa naj si kar ogleduje se naprej….
Lep pozdrav.

Kristina, tale tvoj fant, v času ko sta skupaj, komentira druge ženske, v pričo tebe reče, tale je dobra pi…, in ima dobre jo…!!!! Jaz mu le rečem svaka čast, da je taka pizda. Zame je slabič.
Zate bi moral imeti posebne oči, ko sta skupaj naj bi govoril o vama, nevem, o tem da te ima rad, kaj bi lahko počela v prihodnosti, se smejala skupaj in podobno. Ne, on ocenjuje druge pi…! Mislim, kaj mu ostane, bognedaj, če postane slep ali karkoli, v koga bo pa potem zaljubljen, slik ne bo moral gledat, po moje bi se mu zmešalo.
Res ni lepo, jaz ob svoji punci ne potrebujem ničesar, in jo imam rad, to je vse kar potrebujem.
Moje mnenje o tem kaj naj bi človek počel, ko je s svojo punco.

To je čisto normalno , da fant pogleda za kakšno fejst punco.
To, da zraven tudi pokomentira, pa pomeni, da je pač odkrit do tebe, in ti pač pove kaj misli. Ti je tudi povedal, da si lepa in da te je zato opazil in hodi s tabo.
Pametnemu človeku se pove 1x in razume. Kolikokrat bi ti pa po tvoje moral reči da si lepa da boš razumela? 10x, 100x 1000x, vsak dan ali še večkrat? Odgovori!
Mislim da moški, ki imajo odkrit odnos do partnerke imajo težje kake skrivne veze.
LP

Delam med samimi moškimi. V sosednji pisarni jih je 5. Med temi sta dva, ki sta si pravo nasprotje. Eden je starejši, obseden s koledarji z golimi ženskami, drugi pa, mu medtem, ko ga ni, lepi na kritične točke, samolepilne listke.

Ti pa napiši na listek enkrat Lisca, drugič Polzela, tretjič Wondrebra………

Mislim, da je pomembno, da ti partner vedno znova pove ali z besedami ali pa z dejanji, da si mu všeč tako po zunanjem videzu kot po drugih lastnostih! To sodi v vsako vezo! Vsak mora čutiti, da ga partner ljubi, obožuje,…!
Enkrat samkrat pa res ni dovolj, megaboj!!!To nima nobene zveze z razumevanjem, ampak z občutkom, da si ljubljen in da si na prvem mestu pri svojem partnerju!
Če bi moj fant tako vztrajno gledal druge punce, bi mu to tudi povedala, če s tem ne bi odnehal, bi se verjetno od njega čustveno distancirala, v končni fazi pa ga bi tudi zapustila! Veš, takšni moški se nikoli ne spremenijo!

Lp, Alenka.

:-))…

Točno tako!

Iz svojih izkušenj ti lahko povem,da si uganila.
bye bye

Ho, ho, ho… 🙂 Ultra simpaticno pisarno imas.

Tommy

> Mislim da moški, ki imajo odkrit odnos do partnerke imajo težje
> kake skrivne veze.

Lepo povedano. Pes, ki laja, ne grize.

Tommy

New Report

Close