lepa blastocista
Pozdravljene,
Zanimajo me vaše izkušnje glede uspešnosti zanositve in kakovosti zarodkov.
Pridelal sem dve celici, ena se je slabo oplodila, druga pa je ,po napovedovanju prof. Tomaževiča zelo lepa in velika blastocista, ki naj bi veliko obetala. Tudi biologinja mi je dala velike upe.
Zanima pa me vaša izkušnja o kakovosti zarodkov.
Lep pozdrav
To se tudi jaz sprašujem Ivonaa!!! Mela transfer včeraj in mi je bilo tudi rečano da močno, močno obetata oba!!
Sm bila kar mal zanesena in vesela, sam pol pa preberem kaka tak mail , pa me mal ohladi!!!
Tko ,da je očitno res vse v božjih rokah!!!
Kako se pa počutiš!!
Mene mal pritiska v trebuhu- ampak je verjetno to vpliv vsega kar je za nami!!!
Vseeno verjemiva, se merkajva, pa verjetno bo!!!
Pustila se bom presenetit- sej verjetno je pa kakšna bila tudi nosečka z lepo blastocisto!!!
Staša 1
sej vem da je vse možno, in tudi to je moj drugi postopek, ker se mi je v prvem zgodilo to kar tebi!!! Seveda pa si vedno znova želiš da bi bilo drugače….
Toda tko mi je zanimivo, ko takole prebiram forum-v glavnem pišejo tiste ki so bile presenečene, ker so zanosile(plodek ni bil tako lep), tiste ki imajo lep plodek pa se ne ustavi!! Prav zelela bi da bi kakšna napisala- sm mela tko lepo celico, mi je rekel zdravnik in res sem zanosila!! To bi mal rada prebrala sedaj….ja……
Počivam mal, ugotovila sem da ne smem nosit kakih vreč iz trgovine ,ker me spodaj nekaj zbada- tko da nič težkega, pa ne morem tudi dolgo sedeti…
Želim pa seveda vsem nam da se uresniči želja največja!!
Ekola, zlatka, javljam se ti. Meni sta rekla biologinja in zdravnik, da sta odmrznila dve krasni blastocisti. Test je bil krepko pozitiven in kot se je kasneje izkazalo, sta se na začetku vgnezdili obe, vendar se je ena kmalu poslovila (na UZ je bila vidna propadajoča gestacijska vrečka). Druga pa se ni dala in že malo brca…
Vso srečo vsem!
Hej, zaradi znakov se ne obremenjuj (vsaj poskusi :)), ker nihajo – enkrat so, pa jih spet ni toliko in se ti lahko strga, če stalno “poslušaš” (ženske smo hecne – enkrat se sekiramo, ker nas po ET špika v jajčnikih, drugič pa ker nas nič ne špika… 🙂
Par dni pred testom se imela občutek, da se bo še isti moment ulilo – sem visela vsakih 5 minut na wc-ju, pravzaprav je bilo vse čisto tako, kot vsak mesec pred M, skurila sem tavelik paket vložkov, pa snop živcev…
Ti še prišepnem – 3. dan po ET sem šla na en rojstni dan, pa sem kar malo pozabila na vse skupaj, spila eno pivo, pa še kakšnega prižgala (ne me kregat!). Zdi se mi, da pomaga vse, zaradi česar vsaj malo pozabimo na postopek in vse skupaj.