Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Lep pozdrav vsem!

Lep pozdrav vsem!

Maruša, bravo, prava borka si, tvoj izpit je narejen, tudi Janov veliki izpit se bliža, vsi smo z vama in držimo pesti za Jana, da bo presaditev čim prej za njim in da bo vse uspešno tako kot je treba!!!

Najboljše želje !!!

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

ojla,bravo Maruša…vesela sem da ti je uspelo,zdaj mora še Janu.Vsi smo z vami,v mislih.Jan pa glavo pokonci,mi bomo premagali levkamijo,ne ona nas.Lepo ga pozdravi…
Alenka

Sem še nekdo, ki spremlja vajino zgodbo. Tudi jaz mislim na vaju in držim pesti za Jana, saj bo… pa javita se, baj

Maruša, tudi jaz sem v mislih veliko z vama. Čestitam ti, da si zmogla naštudirati tako težek izpit in da si ga opravila. Držim pesti, da bo tokrat transplantacija uspela in da se konec avgusta spet vsi zdravi zberemo na pikniku. Z najboljšimi željami za oba, Sonja

Maruša, vidiš, življenje le ima svoj smisel. Tudi v težkih trenutkih mu zmore reči, še to, in potem gremo dalje. In na tej poti naprej sta tudi VIDVA in vsi vajini najdražji, brez katerih zmag ne bi bilo. Iskrene čestitke ob izpitu in kar tako nadaljuj. Medicina potrebuje dobre in sposobne ljudi , ljudi s srcem!
Srečno vsem skupaj, posebno pa še Janu na njegovi poti k končni, resnični in najlepši zmagi-ozdravitvi.
Držim pesti.

New Report

Close