Lep pozdrav …
Kako ste kaj, dopisovalke ?
Sama sem trenutno na oblakih upanja in sem zelo dobre volje in odlično razpoložena. Pa kaj, če bom naslednji teden spet dotolčena do nafte?! Mi je pa ta teden lepo.
Upanje je na višku !
Krvaveti sem prenehala ta tretji dan (tiste, ki se še spomnite moje prestrašenostiprejšnji teden, zaradi krvavenja sredi ciklusa). Dva dni so bili prisotni še čisto majhni, a vedno svetlejši madeži. Sedaj sem o.k.. Prav dober se počutim, še posebej zaradi tega, ker je moj dragi prepričan, da je to TO !
To je TO, to je TO, boš videla, to je TO, ves čas ponavlja, da ja ne bi jaz slučajno mislila na kaj drugega. Tako toplo mi je pri srcu, ko ga gledam, kako se veseli. Rekla sem mu, da se bojim, da bo potem ponovno razočaran. Oh, bomo pa spet začeli znova, je rekel. Posluš’te, čisto prav ima, zakaj se ne bi čisto na tiho veselila in upala, saj me to vsak mesec drži pokonci !!!!! Pa ja, Upajmo !!!!
Morala sem spraviti to tiho veselje ven iz sebe in mogoče bom nekaj te pozitivne energije prinesla tudi tukaj gor. Če bo temu tako, bom zelo vesela. Upanje ostaja vse do sobote.
Tašika, kako je kaj s tabo ?
Lep pozdrav vsem skupaj !
alenka
Tudi jaz držim pesti zate. Če te tvoj instinkt ne vara je TO, TO in drugega ne more biti. Za Tašiko ti bom pa jaz odgovorila, ker je v bolniški in bo začela delati šele 28. 10. in rač. nima doma. Tašika je dobro in počutje isto. Prečistili so ji jajcevode in sedaj gasaaaaaa in gredo lahko noge v luft. He he he ……. No bom Tašiki prenesla tvoje sporočilce. Verjetno te bo pozdravila. Danes mi je poslala kar 3. SMS. No drži se in pričakujem na veselo novico. Pa ne pozabi sporočiti.
LP, Doroteja