Najdi forum

Živjo.. sem punca, stara 17 let in imam zelo velik problem, pri lepem nasmehu.. Kot usak otrok oz. ćlovek hodim normalno in redno k zobozdravniku, ampak se mi vseeno zdi, da nekateri doktorji ne naredijo dovolj za svojega pacienta.. Moj veliki problem je, da se ne morem na široko nasmejati zaradi moje enice, ta zob ima mrtev
živec in ne spreminja barve tega zoba, tako da je dobesedno črn.. Zdravnico sem prosila da bi to uredila, pa se vleče že okoli enega leta.. Kaj bi lahko naredila?.. Razmišljala sem to urejati pri privatnem zobozdravniku..Zanima me pa tudi, koliko denarja pa košta popravljanje recimo enega zoba?..

Hvala že vnaprej in Lepo pozdravljeni!

Spoštovana pika 1991,

ne razumem, zakaj traja že eno leto, da bi zobozdravnica oskrbela potemnjen zob. Če je pred tem potrebno popraviti kariozne zobe, potem ima to zagotovo prednost, če pa so zobje sicer zdravi, potem ne vidim razloga, da zobozdravnica pri potemnjenem zobu ne ukrepa.
Cene so ponavadi vidne na ceniku, ki ga mora imeti vsak zobozdravnik na vidnem mestu, tako da o tem sama ne morem pisati.

New Report

Close