Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? leonišče

leonišče

Sprejemna sestra v Leonišču ( ginekološke ambulante ) si zasluži pohvalo! Ne glede na to, da ji telefon stalno zvoni in da rabiš cel dopoldan, da dobiš vezo, je nadvse prijazna, pripravljena poslušati in svetovati. Lahko je vzor medicinskim sestram!!!
Sonja

Se strinjam, sem ravno danes to opazila, ko sem klicala.

Jaz bi pohvalila medicinsko sestro, ki dela pri dr. M. Čaviču v Leonišču (kot tudi samega dr. Čaviča) – imena žal ne vem (gospa srednjih let, ima kratke lase in svetlejše pramene) odnos obeh je – zelo profesionalen in na nivoju!

Pa sestra Milena iz Leonišča je tudi SONČEK. Ima špegle, je blond in okoli 35 let (bolj močnejše postave).

Tudi sama lahko samo pohvalim prijazen, človeški in tudi profesionalen odnos zaposlenih, s katerimi sem imela stike. Najbolj pa seveda pohvalim mojega osebnega ginekologa, stalno zasedenega, nadvse prijaznega strokovnjaka dr. Leona Megliča.

Srečno!

Vidka

Prebrala sem, da imate kar lepe izkušnje z ginekologi v leonišču.

Zanima me, kje se nahaja ta ustanova, mi lahko kdo pove ali napiše, ter priporoči ginekologinjo…
Vesela bom vsake informacije z vaše strani

Hvala

Mira

Leonišče se imenuje Ginekološka klinika v Ljubljani, ki stoji ob novi porodnišnici. Sama sem ‘njihova’ in ne zamenjam, četudi ne živim več v Ljubljani. Naslov je Šlajmerjeva ulica št. 3 (če se ne motim za št.).

Za informacije in naročanje lahko pokličeš na tel. 01/231-11-63 ali 01/433-80-27, imajo pa še več tel. št. v imeniku.

Ginekologinj, ki so v redu, ne poznam dovolj dobro (imela sem jih samo, ko je bil moj ginekolog dr. Meglič na dopustu), z vsemi pa sem imela lepe izkušnje.

Veliko sreče pri izbiri želim.

Vidka

New Report

Close