Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost lekarna-italija

lekarna-italija

drage soborke,

grem v prvi postopek ISCI pri dr. Rešu(samoplačniško), pa me je napotil po zdravila v Italijo-predlagal je Fernetiče. Zanima me, kako so tam lekarne odprte, kdaj v soboto in ali imajo zdravila “za nas” vedno na voljo-in katera je druga najbližja lekarna v Italiji, če si iz Ljubljane.

srečno vsem!
katja

Pozdravljena katja

Kakšna zdravila ti je predpisal, jaz sem imela menagon in sem jih šla islat v Italijo v Trebiž. Soboto delajo od 9 do 12 in od 15 do 19.
Najboljš da jih pokličeš in vprešaš če imajo zdravila ker se zna zgodit da jih zmanjka. Tudi čez teden delajo deljeno se mi zdi.

LP danaja

POzdravljena. Meni je včeraj Reš rekel ,da na Fernetičih sigurno imajo ta zdravila, ker so navajeni . Sicer včeraj popoldne sem skočila v predmestje Trsta ( sem s Primorske) in dobila Suprefact. Za Menagon pa sem sem zmenila ,da mi ga naročijo.Ponavadi imajo na zalogi le po eno škatlico.
Kakšno terapijo imaš ti?

Jaz sem Menogon dobila prav v lekarni na Občinah in imeli so ga ogromne zaloge. Ni potrebno nič čakati. So pa na Občinah ene 3 lekarne in pametno je kar pogledati v vseh. Jaz sem šla direkt v center, zraven šole.

Srečno!

hvala punce za vse informacije!!

reš mi je napisal tri recepte, en je za sprej za v nos, en za injekcije in še eno zdravilo, ki ga jemlješ po transferu. Ne vem imen zdravil, ker imam recepte doma, zdajle pa sem v službi. Bom šla v Fernetiče,

pozdrav, katja

POzdravljena. POtem pa imaš isto terapijo kot jaz. Najprej spray, pol injekcije in po ET-ju Prometrium.
JAz sem za spray dala 43,34 eura, Menagon bom kupila naslednji teden in mislim da je je nekaj manj kot 120 eurov za 10 ampul. Prometrium pa je malce cenejši nekaj manj kot 6 eurov na škatlo.

LP

Pozdravljeni, mene zanima če imate kakšen kontakt od karere lekarne v Italiji, imam recept za TISHE za ščitnico, in ne vem kako naročiti .

hvala lp Romana iz Ptuja

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8042, 13.09.2021 ob 15:42

Pozdravljeni, mene zanima če imate kakšen kontakt od karere lekarne v Italiji, imam recept za TISHE za ščitnico, in ne vem kako naročiti .

hvala lp Romana iz Ptuja

https://farmaciafernetti.com/

 

New Report

Close