Najdi forum

se zelo strinjam!

Tomaž!

Bolj, kot te berem, bolj bi te želela spoznati. Sem že nekaj časa po forumih, ampak …….nikoli me ni mikalo…..
Tukaj ….. nekaj posebnega ….. kaj pa vem ……

plp

kiki

švicarske, vrtičke mislim?

Dajte no – ne se omalovažujoče izražati in obnašati do dolžine penisov vse povprek, sicer se bomo tisti, ki premoremo zgolj povprečno dolžino našega uda (torej okrog 21 cm) začeli po nepotrebnem sekirati…

:))))))))))))))

xy

nič ni drugače. Zakaj bi bilo drugače? Torej, če te prav razumem, je drugače, če moški ocenjujejo ženske, da so predebele, oz. precelulitaste, premale prsi…, če se pa ženska pritoži čez moškega in njegove vrline pa je spet drugače. Res ne razumem zakaj. Bi zgleda morala kakšen dan bit moški, da bi to dojela.

..ja ja…jaz mam pa majhno piško……. in mi zelo paše majhen lulček…ha ha ………oni pa vsi o velikih..ha ha

O,…. kje si se pa ti skrivala. Sem prav pričakoval eno z majhno piško!
LP

draga mala, mislim, da sva približno istih let in lahko ti rečem, da se moja hči ne obnaša tako otročje kot ti. Če imaš problem, ga rešuj in reši, če ga pa nimaš, pa ni potrebno provocirat. Zdiš se mi razvajena, egoistična, dolgočasna in preveč časa imaš. Res je pravi biser tvoj mož in upam, da si je že poiskal kak biser izven hiše, ker ima doma gnoj.

…..gužvo imam, mi je prav žal, da me ni bilo…bom pol…

…ja kaj, če ti pa iz rok uide ??

seveda je dolzina pomembna. tisti ki pravi da je pomembna tehnika ima mickenega ali pa je punca od tamickenega!

iskusnje z dolgim in kratkim ti povedo vse.

In ne bodite tako pametne, dolzina JE pomembna!

Velikost ni pomembna.

Cujte, mene pa nekaj zanima: do zdej sem mela 18 centimetrskega (ne jaz, moj ha ha), zdej se mi pa ponuja en 13 centimetrski. PA me zanima kaj naj? Ahm, naj poudarim se to, da mi je bil un tavec mal prevelik pa predebel…..

Lepo prosim za odgovore.

Člov’k verjet ne more, kva se greste…In to polnoletni ljudje, ki svoje otroke pameti učijo…

Moja teorija se potrjuje – verjetno sem res z Marsa!

Ne vem zakaj bi bil kdo užaljen zaradi dolžine. Razen če ne misliš debatirati o kračini.

Jaz pa mislim, da so predvsem pomembni KOTI, pod katerimi ta dolžina ali kratkost prodira vate!!!!!!

T.

No tako, zdaj pa dovolj. Vidim, da je spolnost zelo zanimiva tema in v bodoče bom še drezala v osje gnezdo.
Sedaj pa v odgovor vsem, ki me počez obsojate in zmerjate celo z gnojem.
Bog pomagaj, res so ljudje naivni in nesramni. Ali mislite, da nisem dobra mati in ne znam vzgajati samo zato, ker se na forumu pohecam? Me kdo pozna? Drugi si pa ne upate javno povedati stvari, ki vas motijo? Škoda. Samo poglejte, koliko odgovorov je prišlo na mojo provokacijo. Torej, tema je zanimiva in sploh nisem edina.

Najlažje je na koncu povedat da je bila provokacija.
Tudi pijanci ne priznajo da pijejo.
Mala Ksenija saj ni nič hudega če imaš težave v spolnosti, zaradi tega naj te ne bo nič sram. Ti si kar priznaj, da je vse res in da ni provokacija.
LP

tu gor je pa kar nekaj vznemirljivega. Saj pravim, vreme, vreme. Sonce nas je že pošteno napolnilo z energijo. Otroci se morajo pa tolikoooo učiti. Ta starim pa hodijo neumnosti po glavi. Zapomnite si, drugo leto v februarju bo več otrok v porodnišnici kot ponavadi.

New Report

Close