lejga tička
nič ni drugače. Zakaj bi bilo drugače? Torej, če te prav razumem, je drugače, če moški ocenjujejo ženske, da so predebele, oz. precelulitaste, premale prsi…, če se pa ženska pritoži čez moškega in njegove vrline pa je spet drugače. Res ne razumem zakaj. Bi zgleda morala kakšen dan bit moški, da bi to dojela.
draga mala, mislim, da sva približno istih let in lahko ti rečem, da se moja hči ne obnaša tako otročje kot ti. Če imaš problem, ga rešuj in reši, če ga pa nimaš, pa ni potrebno provocirat. Zdiš se mi razvajena, egoistična, dolgočasna in preveč časa imaš. Res je pravi biser tvoj mož in upam, da si je že poiskal kak biser izven hiše, ker ima doma gnoj.
No tako, zdaj pa dovolj. Vidim, da je spolnost zelo zanimiva tema in v bodoče bom še drezala v osje gnezdo.
Sedaj pa v odgovor vsem, ki me počez obsojate in zmerjate celo z gnojem.
Bog pomagaj, res so ljudje naivni in nesramni. Ali mislite, da nisem dobra mati in ne znam vzgajati samo zato, ker se na forumu pohecam? Me kdo pozna? Drugi si pa ne upate javno povedati stvari, ki vas motijo? Škoda. Samo poglejte, koliko odgovorov je prišlo na mojo provokacijo. Torej, tema je zanimiva in sploh nisem edina.