lejga tička
Izkušnje so me naučile, da dolžina zame pač JE pomembna in pika. Imela sem do zdaj 8 partnerjev (27 let sem stara) in pač je res da premajhnega kmal nisem več čutila – vlažnost pa to, prevelik material je pa že povzročal bolečino. Moj sedanji ma tud sicer kar nekaj v hlačah in sem najprej malo cviknila, me je pa tko vzburil da sem ga komot sprejela celega in ga še zdaj. Z manjšimi je bil pa ravno tu problem – ratala sem ful mokra in je blo pač premalo trenja….
Tko da – premali je pač premali, vsaj kar se mene tiče. Pa čeprav imam drugače precej ozko nožnico.
zdej bom pa še jest… Dala svoje mnenje…
Res je, moški so občutljivi na velikost svojega oneja.
toliko kot smo ženske občutljive na prsi, celulit in špeh.Če vas take provokacije osrečujejo – nič slabega, verjetno pa bo priletela tudi kaka na vaše prsi in zadnjico.
Glede velikosti oneja in spoznanja, kaj je dober seks.
Trditev, da tista, ki trdi, da mere niso pomembne, ne ve, kaj je dober seks, se mi – milo rečeno- zdi butasta, prenapeta in veleum ženske, ki zares ne ve, kaj je dober seks.
Ne nakladam na pamet – prevelik tič je lahko huda muka ( če seveda nimaš Postojnske jame), penis v mejah normale pa čisto zadovoljivo orodje. Orgazma še nobena ni doživela na materničnem vratu. Bistveno je ujemanje pubičnih kosti, draženje ščegetavčka in G-točke, za tiste, ki jo poznate… Pa en kup drugih dotikov, predvsem pa bližina. Lahko pa govorimo tudi o živalskem seksu, kjer te (po mojem mnenju) bolj živalskost kot pa nabijanje z zares veliko batino, spravi v ekstazo.
Mala – glede tvojega problema. Če ti ni do seksa, ne pričakuj, da bo tvoj velelover. Ko boš malo mignila, bo mignil tudi on. Pa povej mu, kaj želiš, če hočeš dober seks. Tiča si ne more povečati. By the way: meni je pomembnejša trdota in pogostost trdote kot dolžina.
Torej: najprej uporabi svoje prstke, kupi si dildota, poizkusi, kaj tebiodgovarja, potem mu pa pokaži. Saj ga ni treba nadreti, samo roko mu pri seksu zapelji na način, kakršnega si želiš. Pa malo bolj strastno ga poljubi. Mogoče boš ugotovila, da je prav strasten možakar. Kdaj oblečeš erotično perilo, kdaj kuhaš brez hlačk?
Razmisli…
Če pa si boš morda na koncu priznala, da je tvoj tak biser le zato, ker si se ga navadila in nimaš poguma živeti sama, pa ker ti finančno precej pomaga, boš morda zbrala toliko poguma, da si seks in moža najdeš drugje. Njemu pa omogočiš, da kdaj začuti, kako je, ko si te ženska zares, ampak zares želi. Tebe in tvojega malega tička.
Pa opravičujem se, če sem koga s svojim izrazoslovjem užalila.
Lep dan!
In jaz pravim, da tiste, ki trdijo, da dolzina je pomembna preprosto niso imele srece v zivljenju spoznati moskega, ki bi jim dokazal in jih preprical v nasprotno. Samo zato, ker sem v zlatem povprecju ne pomeni, da ne znam zenske spraviti v bistveno bolj intenzivno ekstazo kot kaksna opica, ki ne ve, cemu zenska sluzi in kako pravilno brenkati na njene strune.
Tomaz