Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija ledvice – infekcija

ledvice – infekcija

Pozdravljeni,

v četrtek sem dobila vnetje mehurja, še isti večer sem začela jemati primotren. Stanje se je nekoliko izboljšalo, vendar ne do konca. V ponedeljek sem bila ponovno pri zdravniku, laboratorijski izvid urina je bi skoraj normalen, je pa zdravnica rekla, da je urin zelo redek (ker sem pač ogromno pila), zdaj jemljem drugo škatlo primotrena. Včeraj je bilo stanje že skoraj v redu, na vodo sem hodila manj pogosto, peklo me skoraj ni več. Ponoči pa me je nenadoma zakuhalo, začele so me boleti ledvice, vročino imam trenutno 38,5 in čutim, da še kar narašča, ker me trese. Na vodo grem dokaj normalno, urin je skoraj bister. Menite, da bi bilo treba na urgenco ali lahko počaka do jutri?

Vnaprej hvala za odgovor in lep pozdrav!

Spoštovani!

Na navedeno vprašanje ne morete pričakovati realnega odgovora – kdo si bo pa upal napisati potem, ko bolnika niti od daleč ni videl niti nima pojma o njem, se z njim še nikoli ni pogovarjal – da naj potem, ko ima vročino 38.5 in narašča – da naj počaka in ne gre k zdravniku??!

No realno vzeto – povsem mogoče je, da gre za bakterijsko vnetno dogajanje pri čemer Primotren pač ne prime (kar ni nič neobičajnega). V takem primeru – prej se antibiotik zamenja, bolje je. Prej se odvzame urinokultura – prej bo rezultat.

Na vodo lahko greste normalno, če dela ena ledvica ali če ni popolnega zastoja. Ob tem pa lahko poteka vnetno dogajanje.

Predlagam torej pregled takoj.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

Spoštovani,

razumem. Od srca hvala za tako hiter odgovor. Šibam na urgenco. Lep pozdrav!

New Report

Close