Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo ledvice ali kaj drugega

ledvice ali kaj drugega

Pozdravljeni,

moj problem je ze leto in pol taksen,da se vcasih moram zelo napenjat,da kaj urina stece z mene,drugic spet nimam problema s samim zacetkom.Problem je tudi,da me med samim uriniranjem ne pece,problem se pojavi nekaj casa po uriniranju,potem pa ponavadi pece kot hudic in vcasih uriniram tudi nekaksne strdke sperme,ki zelo pecejo,saj ejakulacija tudi ni popolna in je je malo.Pred kratkim so mi odkrili e.coli v mehurju,ki sem ga zdravil z amoksiklavom 2x ampak se mi ne zdi da bi bilo kaj bolje,tako,da verjetno tezava tici drugje.Obcasno se mi po uriniranju tudi nekako vname kozica ki postane zelo smrdeca in na dotik boleca in srbeca obenem,prav tako se vname,ko masturbiram,ko pride v stik s spermo.Je mozno,da je kriv urin,ker opazam,da tudi nima vec pravega vonja,oziroma ga sploh nima.Nazadnje sem imel kreatinin 98 ob merjenju in so mi rekli,da sklepajo da imam zdrave ledvice ampak sam mislim,da bi vseeno moral opraviti UZ ali nekaj,da se to izkljuci.Aja krvi v urinu do zdaj se nisem opazil,prav tako nisem imel povisane temperature,pred tremi leti sem imel edino diagnozo majhnega ledv.kamencka,ki pa bi ga naj spravil ven z veliko tekocine.Star pa sem 22 let.Lep pozdravljeni

Zate je najboljši naslov: urolog ….če ne dobiš napotnice pa poskusi s samoplačniškim UZ ledvic, da se ti vsaj izključi možnost ledvičnih kamnov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close