Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca ledvice ali kaj drugega?

ledvice ali kaj drugega?

Pozdravljeni

V Soboto 8.3.me je začelo boleti okrog pasu v ledvenem predelu,na vodo sem šla vsakoh 10 min in je bili zelo pekoče zvečer je bil urin krvav(bil je kot strdek in ne kapljice)Od sobote do torka sem jemala naklofen duo in ursi čaj,ker moje osebne zdravnice ni bilo in je delala šele v torek in zdravnica ne dovoli da hodimo v urgenco,ker vedno reče da ni nič tako nujno da ne počaka,naj povem da sem imela v nedeljo zelo močne bolečine v ledvenem predelu,temperature nisem imela nič 35.5.V torek zjutraj sem bila pri Dr.in mi je vzela urin dobila sem primotren 2tbl/12ur,buscopan in naklofen duo cap.Vse do včeraj me je še vedno bolelo brez TT.včeraj zvečer mi je pa narasla na 38.5 tresla me je mrzlica imela sem močme krče nisem vedla ali me boli ledvica,križ ali jajčniki.Naj povem še to da sem včeraj tudi opravila uz trebuha in je vse vredu ledvičnih kamnov ni videti in vsi organi so zdravi.Eritrocite ki naj bi bili povišani pri napadu kamnov so bili naromalni.Zanima me kaj je povzročilo telesno tem. kljub jemanju ATB.Do zdravnice sedaj nemorem,ker je ni do ponedeljka.in mi je včeraj rekla da če še kaj rabim naj povm sedaj da nebom hodila v urgenco. Stara sem 28 let.
LEP pozdrav!

Pozdravljena!
Načeloma se strinjam z vašo zdravnico, da je dobro težave urediti podnevi in ne čakati na dežurno službo, kjer so zadnje čase nujna stanja že v krepki manjšini, a vaše opisano stanje ni tako, da bi lahko čakalo do ponedeljka brez obravnave. Zato vam predlagam, da se obrnete na nadomestnega zdravnika (dežurno ambulanto…ne vem od kod ste doma). Vročina lahko povezana z vnetjem sečil (ledvic) kljub antibiotiku, če povzročitelj ni občutljiv na primotren, ne gre pa pozabiti na druge razloge težav, ki bi se lahko pojavili poleg vnetja sečil. TOREJ: še podnevi do zdravnika!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close