Ledvica
Pozdravljeni.
Pišem vam ker imam probleme z ledvico.
Vsak dan čutim bolečino v predelu desne ledvice… ponoči in proti jutru so hujše čez dan bolečine kdaj niti ne čutim… v urinu je bila zaznana kri a na stanford urinskem testu ni bilo posebnosti niti krvi… sprva zaradi bolečin v trebuhu smo sumili endometriozo ki bi sevala do ledvice, po endo uz je bila endometrioza maternice zavržena, nadaljni uz trebuha z natančnejšo preiskavo desne ledvice je bil bp… zdravnica je sumila na hrbtenico in slabo držo zaradi narave mojega dela in po rtg slikanjih sicer ugotovila nepravilnosti pri L5 izdala je napotnico za ct.
Naj povdarim da sem imela težave z povišanimi androgenimi hormoni, in zdravljenje prekinila zaradi nosečnosti in sedaj ponovno čakam na endokrinologa ker se ginekologinji in dermatologinji (zaradi rozacele, aknavosti pri skoraj 40 in pretirane poraščenosti ) zdi smiselno pregledati hormone in mi jih urediti ( trenutno imam mireno)… ščitnica bp. Ekg bp. Kri bp… nekako mi ne da izpustiti simptoma da me bolijo noge od kolen dol podobno kot med nosečnostjo ☺se veda to nisem, niso pa zatečene… bi lahko bil vzrok kje v nadledvični žlezi?
Prosim če podate mnenje kaj bi bilo sploh še smiselno narediti ker bolečina ledvice je res neprijetna in ali je ta bolečina res lahko plod nevrološke bolečine kot predvideva os. zdravnik.
Lep pozdrav Nataša
Forum je zaprt za komentiranje.