Ledvica
Pred nekaj leti sem bila na računalniški obdelavi stanja telesa, kjer sem dobila opozorilo, bolezen na maternici, na dojki in ledvici. Nato sem šla še k enemu, ki gleda skozi oči. Povedal je isto…..Pred dvema letoma sem imela operacijo maternice, preteklo jesen poseg na dojki… premišljevala sem o pregledu ledvice… Moja osebna zdravnica je znana alternativna zdr. a daleč od našega kraja, zato sem upala, če jo obzirno prosim za pregled ledvice, pa je skoraj ……… Rekla je naj malo manj premišljujem, pa bom zdrava… V mojem premišljevanju je vse v redu, pa čeprav je v naši družini od 12 otrok , že 8 umrlo za rakom… Najbrž bi še tako trdnemu človeku kdaj prišlo na misel za pregled, glede že na dve operaciji… Ali obstaja kje pregled oz. ultrazvok ledvice brez napotnice?.. Lp-
Praktično povsod, kjer delajo ultrazvok, lahko greš tudi samoplačniško, drugo vprašanje pa je, če boš kljub pregledu potem pomirjena….vsega se ne vidi na UZ in hkrati ni vse kar se vidi bolezen oz, nevarno. Zakaj ti na “sofisticirani računalniški obdelavi”ne povedo kaj bolj natančnega, namesto da ti samo naštejejo nekaj organov in ti moraš tekati nazaj k “uradni” medicini, da ti na njih iščejo bolezni?