Ledena kraljica
Torej, skupaj sva čez 3 leta. Oba čez 30, oba povprečno situirana. Tudi stanovanje je. Od začetka je bila najbolj nežno bitje kar sem jih poznal. Res je bilo lepo. Zadnji čas pa opažam, da se je spremenila. Vedno je napeta, veliko je slabe volje. Nemalokrat se razburja tudi brez pravega razloga. Napeto je v službi pravi. Moti me predvsem dejstvo, da jo motijo tudi najmanjše stvari. Z ničemer ni zadovoljna. Vse kar naredim je preslabo za njo ali pa ji ni všeč. Sem tip moškega ki dela vse. Tudi gospodinjstvo uredim. Če je čisto normalen dan, se bo obregnila v nekaj brez zveznega, npr. da grdo vozim, ali pa ji ni všeč moj dialekt, skratka, kar nekaj, da lahko stresa svoje frustracije name. Včasih mi s službe pošlje kako poredno slikico, češ pripravi se na večer. Zvečer pa se ji ne ljubi. Zadnjič pa sem jaz uničen prišel domov in nisva pa je takoj nastal prepir. Nenehno je na telefonu. Tipka. Skoraj vedno mi razlaga o nekem tipu in sodelavkah. Težko pridem do besede, da bi še jaz kaj povedal kaj se godi po svetu.
Čuden občutek imam. Nekaj ima za bregom.
Kaj storiti? Vem da se lahko spremeni, vendar ne vem kaj naj ukrenem. Ljubim jo, zato je ne bi rad zapustil. Čeprav trenutno trpim
Preglej telefon-drugače je pa to normalno, ko se ženska prepira, je ok. Ko se neha prepirati, komunicirati, ti dajati pozornost je problem. To je ponavadi že konec veze, ko ženska že obupa- s prepiri pa ponavadi pridemo, do tega kar si zaslužimo (saj veliko moških ne vidi kaj ima pred nosom)
Probaj z malce več spoštljivosti,pozornosti, romantike, malce bodi gentlemen in ji pokaži, da jo ceniš, pa se bo vrjetno spremenila nazaj v ljubečo.
Pozdravljen,
Tole se bere kot moj zakon samo, da je rahel odklon od tvoje zgodbe. Naveličan sem, da sem zmeraj dežurni krivec. Pa sem zelo potrpežljiv, ampak…ne vem več kako se obnašati ali pa delati, da bo prav. Velikokrat prespi noč na kavču, ker kao rabi samoto. Je že res, da smrčim kdaj, ampak, saj ona tudi. Probal sem že vse pa ni nekega efekta. Pri hiši naredim vse potrebno, rad tudi skuham, pospravim stanovanje, edino oprati pa res ne dam. Sedaj sem se ji popoldne začel umikati, sexa praktično ni več med nama. Pravi, da ga ne rabi več. Jaz ga pa! Isto non-stop stresa slabo voljo povsod in glede vsega. Ko ji pravim, da naj se vendarle malo umiri pa znori. Kaj naj rečem, strupena je do mene. In ja, priznam, da s sodelavkama zelo rad govorim, ker sta obe ful prijazne do mene in si ob tem želim, da bi bila žena vsaj približno taka…Pa se ne smilim samemu sebi, daleč od tega. Le normalno razmerje bi rad.
Mislim da bosta morala na izlet v Afriko kjer bo probala ljubezen z visokim Masajskim Bojevnikom in ona bo njegova Kraljica in ti boš to plačal in jedel kokos. Je kar je. Če bo po koncu enotedenske bunga bunga zabave odšla z tabo te ljubi in bo večno tvoja žena. Če boš odšel sam nazaj v Slovenijo boš pa moral najti eno bolj tradicionalno ki ima rada tvojo govejo juhico.
Opravljivček, 09.08.2022 ob 22:06
Mislim da bosta morala na izlet v Afriko kjer bo probala ljubezen z visokim Masajskim Bojevnikom in ona bo njegova Kraljica in ti boš to plačal in jedel kokos. Je kar je. Če bo po koncu enotedenske bunga bunga zabave odšla z tabo te ljubi in bo večno tvoja žena. Če boš odšel sam nazaj v Slovenijo boš pa moral najti eno bolj tradicionalno ki ima rada tvojo govejo juhico.
Hm… Če namiguješ da rabi masajskegs bojevnika zaradi estimirane dolžine njegovega bunga bunga potem je brez veze hoditi tako daleč. So tudi pri nas. Pa tudi sam nisem tako švoh. Sicer pa sem vmes odkril problem. Kavsa s sodelavcem vendar ne prizna. Priznal pa je on. Po… Hm…. “prepričevanju”.