Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika leče

leče

Spoštovani!

Zanima me nekaj glede leč in sicer, če mi lahko poveste največje slabosti leč in mi opišete katere so najhujše težave, bolezni povezane s tem (ali so znani primeri, da bi zaradi nepravilne uporabe prišlo do tega, da bi se leče kje zataknile ipd.).

Na Vaši spletni strani sem se tudi že malo informiral o tej zadevi, pa me vseeno zanima, ali obstajajo leče, ki jih lahko npr. nosimo celo leto? Ali so mesečne boljše?

Mimogrede pa bi Vas kot optika vprašal, če obstajao kakšna ne-dipotrijska očala, ki bi dokazano pripomorla k zmanjševanju sevenja računalniškega ekrana,

Lepo pozdravljeni!

Najboljši sistem je mesečni sistem leč, katere prednosti so opisane na moji internetni strani pod rubriko leče, kjer ste najbrž že bili.

Pod isto rubriko najdete tudi “splošna navodila”, kjer je malo nakazano, kaj ne smete delati in kaj se zgodi če prekršite pravila.

Podrobno pa vam razložimo v optiki, ko se odločite za leče.

Seveda obstajajo posebna stekla, ki imajo nanešen filter, ki zaustavljajo elektromagnetno sevanje. To vam lahko demonstriramo v naši optiki in vas obenem opozarjam, da nekateri optiki prodajajo podobna stekla, ki pa seveda nimajo tega (morajo vam pokazati učinek)

Lp.

New Report

Close