Najdi forum

Le zakaj me vsi sovražite?

Le zakaj me vsi sovražite?

Ma, dej no. Kdo te pa sovraži?
Samo, res pa je, da si že prevečkrat pokazala različne plati. Najprej vsem pošiljaš poljubčke in vse imaš rada, v drugem postu pa groziš. Mnogi so ti recimo posikušali na lep način svetovati pri pisavi, kateri nasveti so bili v tvojo korist, pa še vedno delaš iste napake in mnogo ljudi tvoje poste sploh ne bere, ker porabikjo preveč časa, da kaj sploh razumejo. Trdiš, da nisi neslovenka (kar sploh ne bi bilo nič narobe, če bi bila recimo hrvatica, bosanka ali srbijanka), a hrvaški jezik ti mnogo mnogo bolje teče kot slovenski.
Najbolj pa gre v nos menjava nickov, ker te vsi prehitro spoznajo in pa hvaljenje same sebe pod temi izmišljenimi nicki.
Pa, še enkrat. Jaz osebno te ne sovražim (ker ne nikogar na tem ljubem svetu) in nimam nič proti, imaš pa velikokrat tako provokativne fore (kot je recimo ta), da človek ne ve kaj bi ti sploh rekel. Jaz recimo ne napišem nič, nekdo drug pa se bo ob to spotaknil.

Sorry, hotela si odgovor. Čeprav ga nisi dobila na tvoje vprašanje.

Pa, brz zamere.

Se popolnoma strinjam z mimi.

Povsem se strinjam z mnenjem obeh mojih predhodnic.

Marelica, saj sploh nisem opazila, da bi te kdo sovražil. Dejstvo pa je, da si s svojim v nebo kovanjem somišljenikov in preklinjanjem tistih, ki so drugačnega mnenja, ustvarila o sebi podobo, ki vsem morda res ni všeč. Kje pa piše, do moramo vsi misliti isto, da moramo vsi dati nekomu prav in mu ploskati, čeprav ne mislimo enako. Forum je za to, da slišimo različna mnenja, potem pa pač narediš tako, kot ti je všeč. Saj se tudi z mano vsi tukaj ne strinjajo, jih pa zato še nimam za slabe ljudi, so pač izrazili svoje mnenje, ki je drugačno od mojega. In kje sploh piše, da je moje mnenje edino pravilno? In če mi kdo parira, sem prepričana da me ne sovraži, samo drugače misli.
Če si tako občutljiva, da te prizadene vsaka stvar, potem ni dobro, da se spuščaš v raznorazne dialoge, ker včasih pride do žaljivk in nemalokrat sem v tvojih postih naletela tudi na primitivizem. Res je, da lahko na formumu vsak pove kar hoče, vendar pa sem vseeno mnenja, da nizkotnost, žaljivost in kletvice niso potrebne nikomur, saj je na svetu že tako vse preveč gorja in jaz sem prihajam na klepet, sprostitev in se sploh ne bi rada prepirala po nepotrebnem.
V nobenem primeru pa te draga moja Marelica osebno ne sovražim, le priporočam ti, da v časih malo “zategni ročno” , saj svet ni smo bel ali črn, je raznoraznih barv in nians.
Pa lepo se imej še naprej.
Lena

Povsem se strinjam z Leno. Marelica nihče te ne sovraži:))

Lp
Pia

Igraš se Marelica. Veliko obrazov si pokazala. Pretiravaš, ko si prijazna in pretiravaš, ko si jezna in užaljena. Mislim, da je ključno ravno tvoje pretiravanje. Jaz ti povem po pravici.. tvojih postov sploh ne berem že kar nekaj časa. Danes sem ga, ker si postavila tako vprašanje. Ne moreš pričakovati, da boš imela dobre odnose z ljudmi, če greš iz ekstrema v ekstrem. Vsi smo po malem lahko tečni ali imamo pač kako mnenje, ki je zelo drugačno od večine. To se dogaja in je normalno. Vendar ti iščeš ljudi, ki bi se strinjali s teboj, da bi vkup zbrala nekaj privržencev in sem smejala tistim, ki so proti tebi.

Se strinjam.

Pa še to; opažam, da verjameš, da si žrtev. In iz tega izhaja, da verjameš, da ti sploh nisi odgovorna za to, kar se ti dogaja in celo za to, kar počneš. Žrtev verjame, da drugi (ali nekaj) usmerjajo njegovo življenje. Občutek imam, da iščeš sovražnike okrog sebe, le da ti ni treba prevzeti odgovornosti nase. Jaz te ne sovražim, vendar tvojega vednja ne prenesem.

Veš, vedno mora biti nekdo, ob katerega se vsi spotikajo. Če te drugi nočejo sprejeti takšno, kot si, te ne rabijo. Ne rabijo te pa tudi kritizirati – vsak naj pomete pred svojim pragom.
Mislim, da vem, kako ti je pri srcu, ko se tako naslajajo nad tabo, zaradi stvari, ki jim niso bile po meri.
Ne meni se za njih, saj jih konec koncev niti ne poznaš osebno.
Preživi kar se da lep dan in oglasi se še kaj!!!!!

Noben te ne sovrazi, samo na jetra gres ze mnogim s svojimi izpadi. Najgrse so bile tvoje ghroznje z operaterjem, pa tozbo, pa v rit lizati, itd…, da se ti zelodec obraca. Lahko je Primoz vse to zbrisal, pozabili pa ne bomo nikoli, kaksne tvoje “nagravzne”umotvore smo lahko prebrali .
Tud jaz ne berem vec tvojih entrijev, ker nikoli nevem kaksne grde besede bos nametala not, ker sem brala v prejsnjih tvojih entrijih, ko si se “fajtala” levo in desno, da se mi je zelodec obracal. S tem si pokazala kako malo osebne kulture imas,in da si dvolicna; ce se nekdo ne strinja z tabo-udari po njemu, ce pa se-potem pa cmok, lep pozdravcek, itd.
Pa se to ti moram povedat; ravno zato ker si skozi poudarjala da si Slovenka, ljudi se bolj jezi, ker vidijo, da jim lazes v glavo. Pa zakaj lazes o necem, kar je ocitno, da nisi in to ni prav nobena sramota ce nisi!
Bolje, da malo odnehas, da se malo oddahnemo obiskovalci tega foruma od tvoje napadalnosti, ker moram reci, tvoj nick mi od takrat zbuja nelagodje.Pa na cimmanjkrat svidenje marelica!!!
lp

Marelica, ti sovražiš sama sebe.

Živjo Tanja
S tem tvojim postom si me resnično presenetila. Lepo kratko in jedernato povedano. Bodi ostalimi forumovcim za VZOR.
Lep dan ti želi

marelica

marelica in vsi ostali, ustavite se blodit!
Marelica, ti si malo cudna, ja… stalno neki tezis, da te sovrazijo, pol pa das temo “takaj me vsi sovrazite?” po moje da si rada v centru pozornosti. In tej tvoji posti… “Ti si tako fajn in si tako dobra in bla bla bla” veljajo tistim, ki te zagovarjajo, vsi ostali pa smo za dr. Rrejca al kaj vem kaj.
Mi gre ze na bruhanje ko vidim, da je nekje spet govor o marelici, ampak ne zaradi tebe, ampak ker je vse skupaj postalo ze tako dolgocasno in predvidljivo, da itak ves kdaj bo kdo kaj napisal.

New Report

Close