Najdi forum

ok vem da je ta tema ki jo bom opisovala v pismu `stara´ ampak vseeno mi pomagajte ker ne vem kaj naj.
no pa se odpravimo k problemu.
mlada sem 17 let, optimisticna (no tega mi na vsake toliko casa zmanka:)), vesela, zgovorna, vedno za zur. u glavnm mislm da sm uredu dekle , ki ima le en problem.
vsec mi je fant ki ga poznam priblizno 2 mesca. vsec mi je bil ze na prvi pogled pol se mi je se dopadu glede znacaja in stvari ki jih pocne. je zanimiv, poven energije, norih donislic skratka ravno pravsen vendar nekoliko sramezliv kar mi je do neke mere vsec. parkrat sva si pisala sms naj povem da sem zmeraj zacela jaz in naj se povem da so se te sms-i vrteli le okol ene stvari ( naredu nej bi mi posebno rolko). vidim ga skoraj vsak vikend( opa ampak to niso randiji- ampak sportna dejavnost ki je obema zelo pri srcu). ko se vidiva se normalno pogovarjava, mal se zafrkavava, smejiva pa tko nc kej posebnga ampak ko pridem me takoj opazi, pozdrav pride do mene ali pa obratno.
zdej mi pa prosm svetujte kako naj nadaljujem. vem da sm prebila prvi led s tem ko sm mu pisala sms. ali naj mu povem da mi je vsec? ampak ga ne bi rada ustrasla. kako naj zacnem naj ga povabim na kavo? nej se povem da trenira bordanje, studira in ime zato malo casa.
do sedaj je bil edini ki mi je res vsec in imam obcutek da je eden tistih ki niso pokvarjeni. kako naj vem da sem tudi jaz usec njemu? naj se povem da naju veselijo iste stvari, ce pogledamo povrh 🙂
naj povem da se nisem imela resnega fanta in bi bilo to zame prvic zato pac nimam izkusen in ne vem kako zacet napeljevat na to da mi je vsec.
vem da se vam zdi to otrocje in da ste navelicani brati takih pisem ampak je to edini nacin kako dobite vec razlicnih pogledov in predlogov (vec glav vec ve :)).
ze va naprej se vam zahvaljujem za trud in komaj cakam da preberem vasa mnenja

kaki otročje, pa to je eno lepših pisem, ki jih dobim v ta forum, ko bi le večina bila takih. Draga Soncnica, tvoj nick je res posijal v tale forum, to kar imaš ti problem, sploh ni problem, to je normalen, lep mladostniški pojav.

Bodi to kar si, nikar nekaj drugega, ali pa početi nekaj zaradi tega, da bi mu ugajala, če mu boš bodi popolnoma takšna kot si, kajti če mu bo to všeč, se ne boš nikoli pretvarjala in nikoli ne bo mogel ugotoviti kakšno slabo drugo lastnost, ki bi jo prikrivala in mu pokvarila predsatvo o sebi.

Naj te zazna in spozna takšno kot si, če mu boš všeč, ti bo to pokazal. nikar pa ne skrivaj dejstva, da je on tebi všeč. Pravim ne skrivaj dejstva, nikar pa ne bodi visljiva.

Nasmeh in oči povedo več kot tisoč besed, vse ostalo pa je “kemija” ki jo zanavajo prav posebni senzorji, nevidni očem, važno je, da je ta energija, ki kroži , čista.

Če ljubiš, potem veš kaj je najlepše v življenju in tega nikdar ne pozabi, pa naj bo kdorkoli že hoče.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close