LDN – Low dose naltrexone – zdravilo za ustavljanje MS
Hvala za lepe želje!
Moja punca je bila že večkrat letos po zagonih na kortikosteroidih in nikoli ni zatem tako hitro okrevala, kot mi okreva sedaj. Nikoli ni bila kasneje tako sigurna recimo v svojo hojo po stopnicah, kakor je sedaj. In nikoli prej ni imela toliko energije v sebi, kot jo ima sedaj in je zmožna prehoditi precej večje razdalje kot pred zadnjim zagonom. Bolečine v nogah izginjajo. Po kortikosteroidih je bila prej vedno utrujena in brez volje. Odkar je na LDN(danes je 14 dan), teh dveh pojavov pri njej več ni.
Trenutno se pri njej dejavniki še seštevajo; kortikosteroidi so ji ustavili zagon, fizioterapija in LDN pa jo bosta najprej rehabilitirala in zaustavila bolezen.
Pozabil sem povedati, da je v steklenički za tistih plačanih 220 USD trideset tablet s po 50mg naltrexonovega hidroklorida. Te tabletke ob predvideni dozi 3mg dnevno zadostujejo za 500 dni zdravljenja oziroma 333 dni, če bi kdo jemal dozo 4,5 mg.
Meni se zdi cena za tako zdravilo, ki ima v tujini tako pozitiven sloves pri zdravljenju MS, več kot dobrodošlo “smešno” nizka 🙂
Zdravilo je v obliki 50 mg tablete, ki jo moramo zdrobiti v prah (lahko celo tableto ali pa polovičko) in ta prah potem zmešamo z destilirano vodo(kupljeno v lekarni) . Jaz zdrobim samo polovičko tablete in jo potem zmešam z 25 mililitri vode (1 mg = 1ml) in hranim v steklenički v hladilniku, da se ohrani svežost raztopine. Moja punca potem zvečer pred spanjem s pipeto iz stekleničke potegne 3 mililitre raztopine in jo popije. Ker je grenka, jo potem poplakne s kakim sokom.
Zdravilo se jemlje ORALNO! 🙂
Vse pripomočke za merjenje tekočin, drobljenje tablet, pipete, se da nabaviti v Sanolaborju.
http://msforum.fido.si/viewtopic.php?p=7784&highlight=#7784
debata se nadaljuje tule:)
Živjo,
ker se tudi sama spopadam s to zahrbtno boleznijo, sem se odločila temu enkrat za vselej narediti konec!!!
ja vem, mislili si boste spet ena pametna, pa ni tako!! če sebe pogledam 10let nazaj in sedaj je razlika več kot očitna, samo pot je treba najti, meni pa je žal ni nihče pokazal. in ker sem sama vztrajna sem brskala, prebrala milijon knjig o MS, tudi od Judy Graham, ki pa me ni ravno prepričala. Spraševala sem se, če se rodimo zdravi, zakaj zbolimo in res kot bi me Bog uslišal mi je na pot prišla knjiga z naslovom terapija za vse bolezni-Hulda R. Clark. Knjigo sem prebrala čez noč in v trenutku mi je bilo vse jasno, kot bi brala sebe 10 let nazaj.Zakaj zbolimo, ker nas nekaj napada in to raznorazne gliste, črvi, paraziti, ki se naselijo v določen organ. Začela sem z njeno zeliščno terapijo: pelin, orehova tinktura in zmleti klinčki…uničujejo parazite in čistijo kri…v enem mesecu sem se rešila raznoraznih glivic ki sem jih imela po telesu…očistila sem si ledvica z njeno zeliščno terapijo, ledvica so zelo pomembna sploh pri bolnikih z MS, ker imajo težave z uhajanjem vode, prav tako jetra, ki so največji prečiščevalni organ.. še vedno pazim na prehrano…dala sem si odstraniti vse amalgamske zalivke in si očistila kri še s čemaževo tinkturo.
Kupite si knjigo ali si jo sposodite v knjižnici…rešila vam bo življenje, če se boste le držali tega kar piše v njej. Začnite sedaj!!!
in to zato, ker mi je prekipelo od vseh umetnih zdravil, ki so tako tokšična, da si še predstavljati ne morete. Čistite si ledvica tudi po 10krat če je potrebno…vse deluje, vsa zelišča samo treba se je držati navodil…na koncu sem celo izvedela, da so določena zelišča prepovedana za prodajo..zakaj? ker jih uporabljajo za sintetična…še danes vsak dan jem pelin, nageljnove žbice in orehovo tinkturo in počutm se fucking odlično!!!
pa še to vam moram povedati ljudje…bila sem na hudih zdravilih tako močnih, da sem bila od njih zadeta…začnite z zelišči vzporedno z zdravili, ki vam jih je predpisal zdravnik in ko opazite izboljšanje-sintetična zdravila postopno zamanjšujte, če se shodila jaz…bodo tudi vaši bližnji…danes uživam samo še zelišča…zdravnica pa me debelo gleda od kje se je zgodil čudež, če ne bi tega doživela..ne bi nikoli verjela, da je to možno!
O tem naltrexonu sem že marsikaj slišal ter o CBD kapljicah in vitaminu D, ki se seveda uporabljajo zaenkrat v tujini, čeprav jih veliko to jemlje tudi pri nas in jim ponavadi pomaga. Posvetovanje z nevrologi ponavadi ne pripelje nikamor, saj ti bolj podpirajo te farmacevtske firme. Sam imam MS že skoraj 10 let. Imel sem že več kot 11 zagonov (oči, prst, vrtoglavica, mehur in za konec še noge). Pretestiral sem zdravila vseh treh redov in nič ni pomagalo v pričakovani meri. Je pa res, da psiha odločilno vpliva tako na napredovanje kot nazadovanje te bolezni.
lep pozdrav,
Matic