Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Lažji drugi porod – koliko vas je takšnih?

Lažji drugi porod – koliko vas je takšnih?

Ja, ko se ravno navadiš in zadeva zlaufa tako, kot se spodobi, se pa odločiš, da imaš dovolj otrok :)))))

1. 14 ur; o podrobnostih sem že malo-morje-krat pisala
2. 6 ur
3. v bistvu samo dobro uro. Včasih se zezam, da se še v hipermarketu zadržim dlje kot pri tem porodu

V vseh treh primerih umetni popadki, pa šivanje (dvakrat rezana, enkrat strgana – to je pa res auč)

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Pri meni je bilo, žal, drugič mnogo hujše…

Prvič od prvega popadka do poroda 12 ur, drugič od prvega popadka pa do poroda 40 minut.

Želim ti moj drugi porod!

1. 3,40 ure,teža otroka 4160,dolžina 54cm in 12 šivov
2. po šestih letih:1,40 ure,teža otroka 4200,dolžina 53cm in brez šivov

hiter porod ti želim

1. umetni popadki, 4 ure, huje, a je bilo za preživet
2. naravni popadki, po predrtju plodovnice 2 popadka brez kakršnihkoli sredstev proti bolečinam= 10 minut. Nisem mogla verjet, da je možno. Vsi so mi rekli, da naj pazim, da ne pridem prepozno, ker gre v drugo bistveno hitreje, pa še res je bilo. Če bi še malo čakala, bi rodila kar doma (skoraj nič me ni bolelo – razen prvi popadek v porodnišnici je bil ubijalski. )Drži se!

Irena

New Report

Close