lasje po kemi7
Meni rastejo obupno počasi.Ker me potem zebe, nosim še vedno lasuljo.In ko bodo zrastle še par centimetov, se bom odpravila k frizerju.Tja z lasuljo, nazaj pa z novo frizuro.Ampak to bo šele čez par mesecev….Ja, tudi jaz sem si ravno par dni nazaj izmerila en las.V petih mesecih in pol- 4, 7cm.Mislim, da poleti lasje rastejo hitreje, kot pozimi.Kot drevesa in letnice na njih….
Tako, da je problem, pa ni.Včasih je….ko zakuhaš…
Glede na to, da sem jaz imela veliko punc okoli sebe lahko rečem, da rastejo tako zelo različno….meni so kar podivjale na začetku in sem se že parkrat ostrigla….toliko, da so zgoraj veliko daljše kot ob stranj…..ampak imam vseeno občutek, da mi sedaj malo bolj počasi rastejo kot jeseni. Pa ob strani hitreje kot zgoraj.
Ja bi pa tudi jaz rada preskočila to kratko fazo in da bi bila čim prej srednja dolžina…….grrr vse nekaj štrli 🙂
Danes mi je ena gospa povedala star recept za dobro okrepitev las :zmešaš 1 rumenjak, pol steklenice (pol dl) ricinusovega olja (lekarna) in pol rumove esence(Tuš, Mercator)
Zmešaš in si daš na glavo.Malo pomasiraš in si daš na glavo zaščitno kapo.Zjutraj spereš.Enkrat do dvakrat tedensko.Pol leta…
Jaz bom sprobala.