lasje
hm..ma kdo ksn preizkusen sistem kako mal zatret prhjaj ..pa redcenje las, ce je to sploh mozno?
za prhljaj:zmešaj vodo in kis in operi lase
a res, al kaj?? ne vem, meni head & shoulders res pomaga!! kar se tiče redčenja las, ti jih pa lahko frizerka!!
Prhljaj: Head & Shoulders za normalne lase, uporabljaj 14 dni (lahko dnevno), če se ne popravi govori s profesionalni frizerjem. Lahko poskusiš še BC Bonacure For Men šampon proti prhljaju od Schwarzkopfa, ta je novejši izdelek na tržišču in verjetno prav tako učinkovit.
Redčenje las: Redčenje las povzroča mašitev kolagenske mreže na lasišču, kar posledično duši lasne mešičke, da ti odmrejo. Prvi korak je masaža lasišča, to lahko počneš dnevno, preden greš spat pred televizijo. Gre za nežno masiranje po celotnem lasišču za boljšo prekrvavitev.
Korak 2: Keralogie Aminexil, intervencijska lasna kura z aminexilom od L’Oreala. Dobiš paket majhnih stekleničk, iz katerih potem natiraš dnevno na lasišče aminexilno tekočino, ki relaksira kalogensko mrežo in omogoča ohranitev lasne linije. Ker gre za profesionalno linijo se boš moral za to obrniti na profesionalnega frizerja, ki uporablja L’Oreal linijo (recimo Mič Styling).
Cena 6 mesečne kure je okoli 18.000 SIT (dobiš mislim da 36 stekleničk).
Upam, da ti je to v pomoč. Imenovane izdelke sem spoznal preko publikacije pri kateri delam, kjer se med drugim ukvarjam s produkti, ki so zanimivi za moške in glede na informacije ki sem jih dobil od profesionalcev, se mi zdi, da so to optimalne rešitve.
Good luck.
Aja LOL, sem mislu, da se ti redčijo lasje 🙂 Ti bi pa ravno obratno … DOH! 🙂 Ah nevermind 🙂
britvica je zakon.obri glavo,pa nebo prhljaja ,pa se bul goste lase boš mel :))
pri frizerju kupi od L’Oreala lasno kopel prosti prhljaju in ista firmo ima še tekočino, ki si jo naneseš direktno na oprane lase brez izpiranja: ZANESLJIVO POMAGA!
redčenje: enkrat mesečno pri frizerju; jaz imam ful goste lase in me moj frizer postriže tako dobro, da 2 meseca nimam problemov s frizuro!
lp
Proti prhljaju pomaga tudi šanpon Oranozol,ki se ga da kupiti v lekarni.
Nela
OK, zdej pa ne vem, al sem jest mal prebutasta al … :o)
A ženska bi rada zatrla redčenje las ali bi si ona rada lase redčila??? :o)
če hočeš res dober nasvet…tale ki ga bom napisala, je pomagal že nekaterim, ki so mislili, da so brezupni primeri…
No takole…vzami eno fajn vitaminsko kremo…najboljša je baby krema bibisan, ali od niveje baby nivea…in si je kar precej namaži na glavo, po laseh in jo vtiraj tako dolgo, da boš prišla do vsakega koščka lasišča ter nato pusti pol ure, da se krema dobro vpije v lasišče…
Vem da se ti zdi grozno, ker so lasje pol res extra mastni, sam verjem da deluje…nato speri lase z blagim šamponom…pazi da šampona ne vtiraš v lasišče, ter jih pusti, da se naravno posušijo…res boš imela dva dni mastne lase…vendar se splača, ker se boš znebila prhljaja za vedno…res deluje…čeprav se zdi neokusno…
Aja pa vsak dan si potem en teden peri lase z blagim šamponom…samo enkrat šamponiraj…in nikakor ne vtiraj šampona v lasišče! Najboljši je kak brezin ali pa koprivin šampon…
Poskusi, nimaš kaj za zgubit, razen prhljaja:-))
lp.l.
se sama isto sprasujem.
po moje zatreti – prepreciti redcenje las
:))
doma mam en brenar… misliš da prhljaj gori?
Forum je zaprt za komentiranje.