Spoštovani!
Zanima me, kako je z laserskih brušenjem gubic okoli ust in oči.
Zanima me cena in postopek, kako hitro je okrevanje? Ali je tako odstranjevanje gub možno pri vseh ali morajo gubice biti še bolj plitve ali kako?
Pa še nekaj me zanima. Ali vse te kreme, ki so na tržišču, kaj pomagajo pri tem? Meni namreč ne, pa se mi zdi malo nesmiselno v tri dni denar proč metati, če ni nič na tem. Kako pa je s kozmetičarkami? Tem namreč tudi ne zaupam čisto nič. A te terapije pri kozmetičarkah tudi resnično pustijo kakšne pozitivne rezultate, kar se tiče odstranjevanja gub?
Je pa problem pri te gubah okoli ust predvsem zaradi tega, ker so mi pred kakšnimi 15 leti (zdaj sem stara 40 let) preoblekli sprednje zobe na tak “posrečen” način, da so mi vse skupaj pomaknili malo bolj notri in od takrat naprej imam seveda nad zgornjo ustnico gube. Ki pa so na žalost vedno globlje, seveda.
Hvala lepa za odgovor.
Pozdravljeni
Odstranjevanje gubic okoli ust je učinkovito in verjento je to sedaj metoda izbora.
Okoli oči je laser manj priemeren tam se pogosteje uporablja injiciranje botulinusovega toksina.
Cene so odvisne od obsežnosti posegov. Okrevnaje po laserskem pilingu je lahko nepriejtneo saj z laserjem povzročimo kontrolirano povrhnjo operklno , ki stimulira kožo in s katero lahko dobro zgladimo plitvejše gubice.
Kozmetski preparati so omejeno učinkoviti.
Lep pozdrav
Aleš