Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika Laserska operacija oči z excimer laserjem po metodi Advanced-PRK

Laserska operacija oči z excimer laserjem po metodi Advanced-PRK

Pozdravljeni!
Berem tukaj forume, pa so nekateri posti stari po par let. Me zanimajo kakšne sveže izkušnje.

Operirana sem bila pred 10 dnevi. Prva dva dni po operaciji me je obupno motila svetloba, zato sem ju preživela z več ali manj zaprtimi očmi v temi. Tudi še sedaj večino dneva nosim sončna očala, čeprav me svetloba več ne moti.

Malo me skrbi rezultat operacije. Na daleč lahko rečem, da kar dobro vidim. Recimo, da skoraj jasno vidim podnapise na TV. Prej brez očal nisem niti slike videla na njem. Imela sem dioptrijo – 6,5 ter cilindre 2 in 3.

Skrbi me vid na blizu. Recimo še vedno nejasno vidim zaslon računalnika. Prejšnji teden sem bila na bolniški, ta teden sem vzela dopust. Moje delo je v 80% odvisno od dela na računalniku.

Zdravnik mi je rekel, da naj bi vsak dan videla bolje in da naj bi se v roku enega meseca (takrat je tudi kontrola) pokazalo kako pa kaj. Kako bom opravljala svoje delo? Ali bodo oči še bolj trpele in jim bom s tem še bolj škodila?

Ali ima kdo kakšne sveže izkušnje? Kdaj ste videli “normalno”?

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljena,

tudi sama se odločam za operacijo oči in me zanima tvoja izkušnja od operacije doslej. Se ti je vid 100% popravil in kako je z občutljivostjo na svetlobo? Kje so ti opravljali poseg? Sklepam, da se s to advanced metodo da odpraviti tudi cilinder?

Vnaprej najlepša hvala za odgovor.

Izkoristla ponudbo ki so jo ponujal na TUš, operacija po neki nov metodi brez reza in agresivnih pristopov, trteji dan po operaciji že kuhala kosilo za novo leto pa plesala:) Operacijo sem imela 22.12, danes sploh ne vem da sm bila na operiaciji. Bla v Zagrebu pr Kneževiču. dobila na vse 50 % popusta,tule pa ponudba če te zanima, ker velaj do marca.

http://www.tus.si/tus-klub/partnerji/ponudba/spletna-klinika

Pozdravljeni BrezLeč!

Zanima me kakšno ste imeli dioptrijo? Velja ta cena 1650 za obe oki, ne glede na dioptriji in metodoz laserjem? Se da vse lepo zmenit? Tam ste samo dali tuš kartici in ste imeli 50% popusta?? Plačali z gotovino al na obroke?

Hvala! Lp

New Report

Close