Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika laserska odprava dioptrije

laserska odprava dioptrije

Včeraj sem bila pri dr. Šalamonu v Novi Gorici in dobila datum za lasersko operacijo oči po metodi PRK. Trenutno imam dioptrijo -4,75.
Motita me dve stvari in sicer dejstvo, da mi je rekel, da mi bo dioptrijo dal za -4,0 dol. Ko sem ga malo čudno pogledala, je še dodal, da naj ne skrbim, da bom šla brez očal domov in da bom vse videla. Kaj zdaj to pomeni, ali je to običajno, da pustijo malo dioptrije na očesu al kako?
Moti me pa še to, da se je odločil za metodo PRK. Vsaj kar sem brala na internetu je to ena najstarejših metod. Baje je lasik bolj rizična, čeprav hitreje okrevaš.

Je še kdo bil pri Vidu na tej operaciji in kakšne so vaše izkušnje?

Pri dr. Moreli so mi svetovali metodo SBK. Kaj naj naredim? Razlika v ceni je kar velika in se ne znam odločiti komu naj bolj zaupam.

Čav!

Mene je operirala dr. Mikek iz Morele okulisti. V začetku leta sm se odločila za info pregled v njihovi ambulanti. Bila sm primeren kandidat zato sm se kasneje odločila za lasersko odpravo dioptrije SBK. O vse pregledih se lahko dogovarjaš sprot kar je ful dobr. Rezultat je odličen 
Na zadnjem pregledu mi je zdravnica povedala, da mam 100% vid. Zdaj vozim brez očal in zjutraj k se zbudim ne rabim iskat očal oziroma vstavlat leč v oko.
Če ti kej priporočam ti priporočam omenjeno metodo SBK v Morela okulisti. V tej ceni maš vključene vse preglede in zdravila po operaciji. Kar je pa najbolš je pa to, da je dr. Mikek dosegljiva 24 ur na dan.

Fajn se mej, Maša

New Report

Close