Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Laserska lipoliza

Laserska lipoliza

Pri viziti na POP TV sem zasledila, da obstaja neka laserska lipoliza. Zanima me, kakšna je razlika med injekcijsko in lasersko lipolizo in kje pri nas izvajajo lasersko lipolizo?

Lep pozdrav,
Maja

Pozdravljeni

Injekcijska lipoliza je metoda pri kateri v maščobno tkivo vbrizgamo snov ki to tkivo raztaplja. Obstaja združenje za lipolizo , ki se je resno lotilo raziskav in primerjanja rezultatov in skuša standardizirati metode injekcijske lipolize Vendar gre še vedno za novo metodo , kjer izkušnje šele nabiramo .

Laserska lipoliza je metoda pri kateri maščobno tkivo “topimo s pomočjo laserskih svetlobe.

Sam z lasersko lipolizo nimam izkušenj.

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni,
nekje sem zasledila, da injekcijska lipoliza ni varna, ker se ne more nadzirati, koliko maščobe se bo stopilo. Ali bi lahko malo več napisali o tem? Kakšna je cena? Ali je en obisk dovolj?
Hvala
LP

Podravljeni

Sam z injekcijso lipolizo še nimam izkušenj. Metoda je še v fazi kliničnih preiskav, po začetnem navdušenju , kasnejših dvomih si sedaj pridobiva realne okvirje , Milism , da je dr, Fabjan član zruženja za injekcijso lipolizo , ki se s tem bolj pogljobljeno in kontrolirano ukvarja. Svetujem , da se obrnete nanj.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close