laparoskopija
Evo, kot sem obljubila vam povem najnovejše informacije glede laparo tudi v drugih ustanovah. Pravkar sem govorila z GK in dobila datum 02.september ampak to ni datum lapara, ampak da šele pridem, da me naročijo na laparo, torej grem spet samo na posvet (pa še za spremogram takrat šele zvem).
Pol mi je bilo vsega dost in sem govorila po telefonu z mojo g. ki se strinja z mano, da je treba pohitet in da ne bomo čakali do septembra in grem po napotnico k moji g. v četrtek, naslednji ponedeljek sem lahko že na operacijski mizi. Lahko da sem že malo premaknjena, toda se že veselim te operacije in bi jo rada čimprej opravila, čisto nič me ni strah, ker bom le tako bolj blizu željeni nosečnosti. No tako ! Borimo se naprej !
Karin
Sama sem imela histeroskopijo, pri čemer je termin precej neodvisen od ciklusa če jemlješ hormonske tablete za pripravo sluznice. Pri laparo bi rekla, da je še bolj neodvisen, vendar je veliko deklet, ki je to že prestalo in ti lahko svetujejo. Po histeroskopiji se mora obnoviti sluznica na rani v maternici pri laparo pa vanjo ni poseganja.
Iza