Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Laparo-v sredo

Laparo-v sredo

Zdravo!
Pri dr. Ribičeva sem imela pregled in je brez UZ določila, da grem na laparoskopijo in da naj bi imela endometriozo. Ne morem zanositi namreč.
V torek grem v LJ in v sredo imam laparo. Ko sem se naročala je sesta rekla, naj s seboj prinesem izvide. Jaz pa nič nimam. Meni je naredila genikološki pregled, ki je trajal slabo minuto in me naročila na laparo. Ko sem sestri povedala, da nimam nobenih izvidov, mi je rekla, da res zaupam dr. Ribičevi. No, zdej se pa sprašujem ali ni to res malce naivno, da grem na laparo po enem samem pogovoru in pregledu pri dr. Ribičevi.
Kakšne preglede so naredili vam in kakšne izvide ste imele s seboj, ko so vam delali laparo zaradi endometrioze?
Zaskrbljena B

Pozdravljena!

Dr.Ribiceva je strokovnjakinja na svojem podrocju.Resnicno njeni pregledi trajajo zelo kratki cas.(kar osebno tudi mene moti).Endometrioza se ne vidi na UZ,ampak ona jo zacuti pri manualnem pregledu.
Jaz sem pet let hodila h ginekologu na Jesenice zaradi bolecin.Do mene so se tako obnasali,kot da bi se delala,da me boli.Enkrat me je v sluzbi zacelo zelo boleti in sem sla na urgenco.Na sreco je bila dezurna dr.Ribiceva,ki je ugotovila,da imam endometriozo.Operirala me je(ogromno je bilo tega) in kasneje so tezave izginile.Eno leto po operaciji ze nisem mogla vec zanosti.Zdaj se trudimo ze dve leti in pol.Tri umetne so zanama pa nic.Tako,da sem se odlocila,da grem v torek k njej,da se pogovorim,ce bi mi se enkrat naredila laparoskopijo.Potem pa seveda v akcijo!!!

Zaskrbljena B zaupaj dr.Ribicevi!po operaciji pa v akcijo,da bos cimprej zacutila se en srcek!!!

Mi lahko katera pove kam točno moram iti v torek, ko bom sprejeta za laparo. Sestra mi je namreč povedala, ampak si nisem nič pisala. Kje je vhod? Saj res, laparo bom imela v LJ.

Ti gres kar v staro porodnisnico.Tam na informacijah ti bodo vse povedali.Nekaj preiskav ti bodo se tam naredili.Ni strahu.Le ciscenje je malo zoprno.

lp

New Report

Close